Odunpazarı Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl Dönümünde Söyleşi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl Dönümünde Söyleşi Düzenledi

Odunpazarı Belediyesi, Çanakkale Zaferi\'nin 108. Yıl Dönümünde Söyleşi Düzenledi

Odunpazarı Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü dolayısıyla Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nde, Prof. Dr. Cezmi Karasu’nun konuşmacı olduğu bir söyleşi düzenledi.

19.03.2023 12:30  Güncelleme: 12:34

Odunpazarı Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'inci yıl dönümü dolayısıyla Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi'nde, Prof. Dr. Cezmi Karasu'nun konuşmacı olduğu bir söyleşi düzenledi.

Odunpazarı Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'inci yıl dönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik organize etti. Etkinlikler kapsamında ilk olarak, Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi'nde, Prof. Dr. Cezmi Karasu'nun konuşmacı olduğu bir söyleşi yapıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un da katıldığı söyleşiye gençler ilgi gösterdi. Söyleşide Karasu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi, Milli Mücadele ve Kurtuluş Savaşı ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Gençlere Çanakkale Zaferi ile ilgili doğru bilinen yanlışları anlatan Karasu, gençlerin sorularını yanıtladı.

KOCA ÇINARLAR, 18 MART KAHRAMANLARINI UNUTMADI

Odunpazarı Belediyesi'nin Üniversite Evleri'nde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi'nin sakinleri de 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'inci yıl dönümünde zaferin kahramanlarını unutmadı. Şehitler ve gaziler için anma töreni düzenleyen Koca Çınarlar, törende kendi yazdıkları şiir ve kompozisyonları okudu. Anma töreni, saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Koca Çınarlar, yine kendi yazdıkları piyesle zaferi ve zaferin kahramanlarını anlattı.

MİNİKLER, ÇANAKKALE KAHRAMANLARINI ANDI

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve zaferin kahramanları, Odunpazarı Belediyesi bünyesinde bulunan tam zamanlı kreşlerde de anıldı. Gün boyu miniklere, Çanakkale Deniz Zaferi ve Milli Mücadele hakkında bilgi verildi. Çocuklar, düzenlenen etkinliklerle Çanakkale kahramanlarını andı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl Dönümünde Söyleşi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement