Öğrencilerden Anlamlı Kampanya - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

Öğrencilerden Anlamlı Kampanya

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Mesleki Teknik Eğitim Merkezi öğrenci ve öğretmenleri tarafından, Afrika’da 1 adet su kuyusu, 10 adet katarak ameliyatı yaptırılıyor.

30.04.2015 16:47

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Mesleki Teknik Eğitim Merkezi öğrenci ve öğretmenleri tarafından, Afrika'da 1 adet su kuyusu, 10 adet katarak ameliyatı yaptırılıyor.

Kahta METEM, İHH'nın Afrika için düzenlenen kampanyaya destek verdi. Yaklaşık 1 ay önce başlatılan kampanya kapsamında öğrenciler kendi harçlıkları ve topladıkları yardımlarla Afrika'da 1 adet su kuyusu ve 10 adet katarak ameliyat parasını İHH'nın hesabına yatırdı.

İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş, okulu ziyaret ederek öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti. Akkuş, 1 adet katarakt ameliyatının bedelinin 200 TL, 1 adet su kuyusunun bedelinin ise yaklaşık 11 bin TL olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı öğrencilere şükranlarını ifade etti.

İHH olarak her zaman mazlumun ve yardıma muhtaç insanların yanında olduklarını dile getiren Akkuş, "Öğrencilerimiz topladıkları parayı İHH'nın hesabına aktardılar. Adıyaman İHH olarak bu güne kadar 9 adet su kuyusu, 400'e yakında katarakt ameliyatı yaptırdık. Bundan sonrada yardımlarımız devam edecek" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Anlamlı Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement