Öğrencilerden Başkan Alıcık'a Jest - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Başkan Alıcık'a Jest

Öğrencilerden Başkan Alıcık\'a Jest

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kendisi için akrostiş şiir yazan Zafer İlköğretim okulu 5-B öğrencisi Melisa Tombak ve Betül Hopa'yı ziyaret etti.

30.04.2013 15:59

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kendisi için akrostiş şiir yazan Zafer İlköğretim okulu 5-B öğrencisi Melisa Tombak ve Betül Hopa'yı ziyaret etti.

Alıcık ziyarette çok sevdikleri Haluk Amcaları için Akrostiş tarzı şiir yazan öğrencilere teşekkür ederek, hediye verdi

Okul Müdürü Recep Vural ile bir sohbet sırasında okul öğrencilerinden Melisa Tombak ve Betül Hopa'nın kendisi için şiir yazdıklarını, yazdıkları bu şiiri kendisine hediye etmek ve kendisine ithafen okumak istediklerinin bilgisini öğrenen Başkan Alıcık, Zafer İlköğretim okuluna giderek bu güne kadar şahsen hiç tanışmadığı iki kız öğrencinin sınıfını ziyaret etti.

Başkan Alıcık'ı sınıflarında görmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşayan öğrenciler ile bir süre sohbet ettikten sonra kendisi için yazılmış Akrostiş tarzı şiiri Melisa ve Betül'den dinledi.

Kağıda döktükleri şiirlerinin altına kendi imzalarının tam ortasında Alıcık'ın da imzasını açarak kendisine imzalattıkları şiirlerinin bir nüshasını Başkan Alıcık'a hediye eden iki kız öğrenciye Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'da teşekkür ederek hediye verdi.

Akrostiş tarzı şiir yazmanın oldukça zor olduğunu ifade eden Alıcık, şair öğrenciler Melisa Tombak ve Betül Hopa'yı öperek kutlarken kız öğrencilerin yazdıkları bu şiirle çok duygulandığını ve mutlu olduğunu söyledi. Okul Müdürü Recep Vural ve öğretmenleri de kutlayan Başkan Alıcık; "Çocuklarımızın bu yaşta şiir yazmaları beni çok duygulandırdı. Geleceğin, şairi, sanatçısı olacak olan bu çocuklarımızı kutluyorum. Onları daha da güzel eserler için teşvik etmek, ödüllendirmek ve arkadaşlarına örnek olabileceklerini göstermek için okullarına gelerek teşekkür etmek istedim" dedi.

Başkan Haluk Alıcık'ı çok sevdiklerini söyleyen şiir yazan öğrencilerden Melisa Tombak ise; "Başkan Amcamızı çok seviyoruz. Bundan 1 yıl önce arkadaşım Betül ile şiir yazma merakımız başladı. Betül ile sık sık buluşarak şiir yazmaya başladık. Öğretmenlerimiz de bizi destekledi. Başkalarının Başkan Amca için şiirler yazdıklarını duyduk. Böyle bir şeyi kendimizin de yapabileceğini düşündük ve Başkan amcanın isminin baş harflerini kullanarak Akrostiş şeklindeki şiiri yazdık. Okul Müdürümüz bizim Başkan Amcaya şiir yazdığımızı kendisine iletmiş. Bizi ziyaret edeceğini hiç düşünmemiştik. Sınıfımıza gelerek şiirimizi kendisine ithafen okuduk. Böyle bir anı yaşadığımız için çok mutluyuz. Biz Başkan Amcayı gerçekten çok seviyoruz. Çünkü çocukları çok seviyor" şeklinde konuştu.

İŞTE O ŞİİR

Melisa Tombak ve Betül Hopa'nın Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık 'ın adının baş harflerinden oluşturdukları Akrostiş şiir:

Halkımızın Baş tacı

Alkışlarla yetmeyen o güzel yüzünüz

Laik olduğunuz bu alkışlar

Ufuklardan çıkan güneş gibi parlatacak

Kalbiniz bu güneş ile ısınacak

Ay yıldızın ışığı yetmez sizin parlaklığınıza

Laik olduğunuz bu sevgiler

Ilıman iklim değil

Cana yakınlık,

Işıldayan o gözler

Kalbinizin aynasıdır. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Başkan Alıcık'a Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement