Öğretmenler Köy Okulunu Boyatıp Öğrencilere Hediyeler Verdi - Son Dakika
Yerel

Öğretmenler Köy Okulunu Boyatıp Öğrencilere Hediyeler Verdi

Öğretmenler Köy Okulunu Boyatıp Öğrencilere Hediyeler Verdi

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos ilçesindeki Alparslan Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Kucak Köyü İlkokulu’nu boyayıp öğrencilere çeşitli malzemeler hediye etti.

24.04.2015 14:58

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos ilçesindeki Alparslan Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Kucak Köyü İlkokulu'nu boyayıp öğrencilere çeşitli malzemeler hediye etti.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Kardeş Okul Projesi' kapsamında Kucak Köyü İlkokulu ile kardeş okul olan Alparslan Anadolu Lisesi'nin öğretmen ve öğrencileri, hemen harekete geçti. Kucak Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek eksiklerini tespit eden öğretmen ve öğrenciler, okulun boya badana işlerini ve Atatürk büstünün bakımını yaptırıp öğrencilere giysi ve çeşitli hediyeler verdiler. Alparslan Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Adem Bilici, kendisi gibi sıkıntılar çeken öğrencilere bir gün yardımcı olma hayali bulunduğunu belirterek, "Hayallerim gerçek oldu. Şu an çok mutluyum. Allah'a şükürler olsun bana ve arkadaşlarıma bugünleri yaşattı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Pınar Demir ve Büşra Yıldız'a ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öğretmen Büşra Yıldız ise, sene başında Patnos'a atandığını ve kendi okullarının fiziki şartlarının iyi olduğunu belirterek, "Bütün okulları aynı biliyorduk, ama değilmiş. Kardeş okulumuzu gördük ve gerçekten boya badana gibi birçok eksikleri vardı. Kendi aramızda ve öğrencilerimizden topladığımız paralarla eksiklerini giderdik. Patnos Gazeteciler Cemiyeti de bize öğrencileri giydireceklerini söylediler ve onlarda yaklaşık 70 öğrenciyi giydirdiler. Kendilerine de arkadaşlarım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kucak Köyü İlkokulu Müdürü Sena Taşdemir de, kardeş okula desteklerinden dolayı teşekkür etti. Taşdemir, "Okulun eski ve yeni hali arasında çok fark oldu. Okulunuzun boyanarak bakımının yapılmasından ve öğrencilerimize verilen hediyelerden dolayı mutlu olduk" ifadelerini kullandı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenler Köy Okulunu Boyatıp Öğrencilere Hediyeler Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement