Osmaniye AK Parti Milletvekili Önal'ın Dernek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Osmaniye AK Parti Milletvekili Önal'ın Dernek Ziyareti

Osmaniye AK Parti Milletvekili Önal\'ın Dernek Ziyareti

Osmaniye Ak Parti Milletvekili Suat Önal, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Osmaniye Şubesi'ni ziyaret etti.

20.09.2012 13:07

Osmaniye Ak Parti Milletvekili Suat Önal, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Osmaniye Şubesi'ni ziyaret etti.

Önal, ziyarette yaptığı konuşmada, devletin ve milletin terörü birlikte aşacağına inandığını belirterek, güvenlik güçlerinin terörle kahramanca mücadele etmeye devam ettiğini belirtti.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Osmaniye Şubesi'ni her fırsatta ziyaret ettiğini kaydeden Önal, şunları kaydetti:

"Milletvekili seçilmeden önce halkımızdan kopmayacağımıza ve evimizi Ankara'ya taşımayacağımıza dair bir söz vermiştik. Bu sözümüzü tutarak sürekli halkımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Bu sayede toplumumuzun değişik kesimlerinin sorunlarını bizzat yerinde insanımızın ağzından dinleme fırsatı buluyoruz. Yasama meclisinin bir ferdi olarak üzerimize düşeni yaptığımız kanaatindeyim. Halkımızdan aldığımız sorunları ilgili mercilere taşıyoruz. Bunların yapılabilmesi boyutunda da gayret sarf ediyoruz. Bütün bunlar belli bir hiyerarşi içerisinde gerçekleşiyor. Bu noktada Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Osmaniye Şubesinin de bizlerden taleplerini ilgili komisyonlara ilettik. Bir kısmi düzenleme oldu. Hükümetimiz güzel işler yapıyor."

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Osmaniye Şube Başkanı Şenel Yıldız, ziyaret nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek, "Osmaniye milletvekilimiz Önal'ın her fırsat bulduğunda derneğimizi ziyaret etmesi bizleri memnun ediyor. Bu sayede derneğimizin sorunları ile ilgili bilgilendirme yapma fırsatı buluyoruz. Ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Ülkemiz son günlerde büyük sıkıntı yaşıyor. Bunlarda başta hükümetimiz ve ordumuz sayesinde son bulacağına inanıyoruz. Yeter ki insanlar güvensin ve inansın" diye konuştu.

Ziyarete, Ak Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç ve parti yöneticileri katıldı.

Muhabir: Ümit Kahrıman/ Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye AK Parti Milletvekili Önal'ın Dernek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement