Osmaniye'de İlkokullar Arası Satranç Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'de İlkokullar Arası Satranç Turnuvası

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Hep Birlikte Güvenle' projesi kapsamında, ilkokullar arası satranç turnuvası düzenlendi.

09.12.2015 16:04

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Hep Birlikte Güvenle' projesi kapsamında, ilkokullar arası satranç turnuvası düzenlendi.

Osmaniye Gençlik Merkezinde düzenlenen turnuvada, Mithatpaşa İlkokulu birinci, Ülkü İlkokulu ikinci, Salih Bahçeli İlkokulu üçüncü, Ruhi Yüksel Özden Kardeşler İlkokulu dördüncü oldu.

Toplum Destekli Polislik Şubesi Müdür Vekili Ahmet Oğuzhan Yurtseven,  turnuvaya 26 okuldan 100 öğrencinin katıldığını belirtti.

Turnuvanın başarıyla tamamlandığını kaydeden Yurtseven, şunları söyledi:

"Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Satranç İl Temsilciliği işbirliği ile ilkokullar arası düzenlenen turnuvamıza 26 okuldan katılım oldu. Burada amacımız, birlikte çalışma ve takım ruhunun geliştirilmesi, galibiyet ve mağlubiyet duygusunun hazmedilmesi, azim ve mücadele ruhunun kazanılmasının sağlanmasıdır. Turnuvaya gösterilen ilgiden memnunuz. Katılımlarıyla bizleri mutlu eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Sevgili, Satranç İl Temsilcisi Bekir Pak, başarılı öğrencilere madalya ve kupa verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye'de İlkokullar Arası Satranç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement