Parmağındaki Yara İçin Hastaneye Gitti, Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Parmağındaki Yara İçin Hastaneye Gitti, Kalp Krizi Geçirdi

Mersin'in Erdemli ilçesinde, elinde çıkan yara için Devlet Hastanesi'ne giden 43 yaşındaki aşçı Ali Demirsoy, cilt uzmanı doktora muayene olurken kalp krizi geçirdi.

13.08.2012 16:40

Mersin'in Erdemli ilçesinde, elinde çıkan yara için Devlet Hastanesi'ne giden 43 yaşındaki aşçı Ali Demirsoy, cilt uzmanı doktora muayene olurken kalp krizi geçirdi.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre 3 çocuk babası aşçı Ali Demirsoy, elindeki bir yara nedeniyle Erdemli Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Cilt hastalıkları bölümünde bir süre bekleyen Demirsoy'a, muayene için doktorun yanında bulunduğu sırada aniden bayılması üzerine müdahale edildi.

Kalp damarlarında sıkıntı görülen ve anjiyo olması gerektiği belirtilen Ali Demirsoy, daha sonra getirildiği Tarsus Medical Park Hastanesi Kardiyoloji Servisi'nde tedaviye alındı. Uzmanı Dr. Sabri Seyis'in muayene ve tetkiklerinin ardından damarlarından üçünün tıkandığı belirlenen Demirsoy'a stent takıldı.

Sağlığına kavuşan Ali Demirsoy taburcu edilen Demirsoy, "Elimde oluşan bir yara için hastaneye gittim. İltihap oluşmuştu cildiye yönlendirdiler. Doktor muayene ederken bayıldım. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Babam ve amcalarım kalp krizi sonucu öldü. Şansım varmış şimdi hayattayım" diye konuştu.

Medical Park Tarsus Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Sabri Seyis de kalp krizlerinde ilk 1 saatin çok önemli olduğunu söyledi.

Muhabir: Ahmet Can Erdoğan/Nurdan Mısırlıoğlu Toros

Yayıncı: Ali Güreli - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Parmağındaki Yara İçin Hastaneye Gitti, Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement