Pazaryeri Güvenlik Kameralarıyla İzlenecek - Son Dakika
Yerel

Pazaryeri Güvenlik Kameralarıyla İzlenecek

Pazaryeri Güvenlik Kameralarıyla İzlenecek

Şehzadeler ilçesi sınırlarında yer alan Alaybey pazaryerine 5 adet güvenlik kamerası takıldı.

13.06.2015 18:39

Şehzadeler ilçesi sınırlarında yer alan Alaybey pazaryerine 5 adet güvenlik kamerası takıldı. Kameraların haftanın 7 günü 24 saat çalışacağına dikkat çeken Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, bu sayede hem otopark hem de pazaryeri olarak kullanılan alanda yaşanabilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçileceğini kaydetti.

Şehzadeler Belediyesi ile Pazarcılar Odası arasında imzalanan protokol kapsamında Alaybey pazaryerine 5 adet güvenlik kamerası takıldı. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ve Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Daha huzurlu ve güvenli bir alışveriş ortamı sağlamayı amaçladıklarını belirten Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, "Vatandaşlarımızın pazarda huzur içerisinde alışveriş yapabilmesi, esnafımızın da güvenli bir ortamda satışını gerçekleştirebilmesi için bu kameralar gerekliydi. Şehzadeler Belediyemizle yaptığımız görüşmeler neticesinde Alaybey pazaryerimize 5 adet güvenlik kamerası takıldı. Bu konuda Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

7/24 KAYIT YAPACAK

Kameraların sadece pazar günleri değil, haftanın 7 günü 24 saat kayıt yapacağına dikkat çeken Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal ise, "Belediye olarak görevimiz ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza her noktada en güzel hizmeti sunabilmek. Pazaryerlerimize güvenlik kameraları yerleştirdik. İnşallah bundan sonra alışveriş yapan vatandaşlarımız çok daha güvenli ve huzurlu bir şekilde alışverişlerini yapacaklardır. Pazaryerinin tamamını gözetleyecek şekilde 5 adet kameramız var. Haftada bir gün pazar kuruluyor ama bu alan aynı zamanda otopark olarak da kullanılıyor. Burada yaşanabilecek, gece gündüz her türlü olumsuzluğu da kameralar sayesinde önlemiş olacağız. Kameralarımız 7/24 çalışacak. Vatandaşlarımız da evlerinde daha huzurlu olacak. Bundan sonraki aşamalarda da pazaryerlerine terazi konulması hizmetimiz var. Işıklandırma anlamında gerekenler yapıldı. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti verebilmek" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazaryeri Güvenlik Kameralarıyla İzlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement