Petrolspor Sıkıntılı! - Son Dakika
Yerel

Petrolspor Sıkıntılı!

Petrolspor Sıkıntılı!

Petrolspor, hafta sonu oynayacağı Gölcükspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, takımdaki form düşüklüğü ve sakat oyuncuların artması sıkıntıya neden oldu.

23.10.2015 14:04

Petrolspor'da ümitsizlik baş gösterdi.

3. lig 3. Gruptaki Batman temsilcisi Petrolspor, hafta sonu oynayacağı Gölcükspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, takımdaki form düşüklüğü ve sakat oyuncuların artması teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Oynadığı son 5 maçtan 3 mağlubiyet 1 galibiyet 1 beraberlikle ayrılan Petrolspor, kötü grafikten kurtulmak isterken takımdaki sakat futbolcuların artması teknik heyeti iyice sıkıntı soktu.

Takımın durumu hakkında açıklama yapan Teknik Direktör Orhan Kapucu, " Şuan da puan cetvelin 11. Sırada bulunuyoruz. İlk 5 hedefimizden uzağız ama zirve ile aramızda ciddi bir kopukluk yok. Üst üste alacağımız iki maç bizi ilk 5 potasına koyabilir. Takım olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Yönetim ile birlikte şu dönemde takımımızın üzerindeki karabulutları dağıtmak için uğraş veriyoruz. Ümit ediyorum ki ilk yarının sonunda ilk 5 potasında olacağız" dedi.

PETROLSPOR, 5 STOPER'DEN 2 STOPER'E DÜŞTÜ

Taraftarların "takım kadromuz yetersiz" sorusu yöneltilen Teknik Direktör Orhan Kapucu, " Bugün için bende bunu söylüyorum. Çünkü sezon başında defans bloğu için 5 stoper oyuncumuz vardı. Şuanda bu sayı sahaya sürdüğümüz 2 oyuncuya düştü. Bilindiği gibi Stoper Taner Araz ligin ikinci haftasında özel bir durumdan dolayı takımdan ayrıldı. Yerine monte ettiğimiz Hasan'ın çapraz bağları koptu, şuan sezonu kapatmış durumda. Sahaya sürdüğümüz Ramazan ve Onur Şirin dışında görev bekleyen, Mesut Kaya'da dizinde oluşan ödem nedeniyle oynayamıyor, yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacak. Mevcut kadro da stoper olarak Ramazan ve Onur Şirin bulunuyor. Ancak Ramazan'da kart sınırında Gölcükspor maçında sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynayamayacak. Biz şimdiden olası bir durum için takım için Ramazan'a alternatif bulmaya çalışıyoruz. Diyen Kapucu, " Öte yandan Burnu kırılan forvetimiz Samet Taş'ın durumu çok iyi değil. Ama Gölcükspor karşısında oynatmak zorundayız. Çünkü Melih Rahman Nişancı hücum hattında yalnız kalıyor. Oynatmak istediğimiz genç forvetlerimiz de şuan için istediğimiz düzeyde performans gösteremiyorlar. Takım olarak zor bir süreçte geçiyoruz ancak bu sürece en kısa sürede bitirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Tek isteğimiz bu zamanda taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasıdır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Petrolspor Sıkıntılı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement