Ramazan'da 'Sıcak AŞ' Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Ramazan'da 'Sıcak AŞ' Mesaisi

Ramazan\'da \'Sıcak AŞ\' Mesaisi

Ramazan ayında sıcak aş mesaisine başlayan Diyarbakır’ın Ergani İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede önceden tespiti yapılan 120 aileye iftar için günlük sıcak yemek yardımına başlandı.

25.06.2015 16:40

Ramazan ayında sıcak AŞ mesaisine başlayan Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede önceden tespiti yapılan 120 aileye iftar için günlük sıcak yemek yardımına başlandı.

Amaçlarının devletin şefkat elini yoksul vatandaşlara uzatmak olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz, yoksul vatandaşlarımızın bu kutsal ayı olabildiğince iyi bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla Ramazan ayı boyunca 120 aileye her gün ayrı bir menünün bulunduğu günlük sıcak yemek yardımı yaptıklarını söyledi. Kaymakam Yonsuz, "Dört çeşitten oluşan iftariyemiz, bir ay boyunca her gün başka bir menü şeklinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Bunun dışında gerek köylerde gerekse merkezde bulunan 285 ihtiyaç sahibi ailemize de bir aylık ihtiyaçlarını ihtiva eden ramazan gıda paketi dağıtımı yaptık. Bunun yanında yine ramazan ayı içerisinde yardımlarımız devam edecektir. Bazen haberli bazen de çat kapı vatandaşlarımızın iftarda kapısını çalıp bu kutsal günleri onlarla geçireceğiz. Ramazan paylaşmaktır; yoksul vatandaşlarımızın sofralarına konuk olup bu kutsal ayın paylaşım ruhunu yaşatamaya devam edeceğiz. Tüm insanlarımızı, hangi dünya görüşünde olurlarsa olsunlar; toplumsal barış, huzur ve kardeşlik adına bu kutsal ayın manevi atmosferinde buluşmaya çağırıyorum" dedi.

Öte yandan Kaymakam Eşref Yonsuz, Ramazan ayı nedeniyle vatandaşlara iftar ziyaretlerinde bulunuyor. İstasyon Mahallesi'nde ikamet eden Ahmet Yakut isimli vatandaşın evine misafir olan Kaymakam Yonsuz, vatandaşlarla birlikte iftar açtı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan'da 'Sıcak AŞ' Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement