Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyon" toplantısı düzenlendi.

03.04.2015 18:28

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyon" toplantısı düzenlendi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol ve komisyon üyeleri katıldı.

Komisyon çalışmaları ve aylık planlarının değerlendirildiği toplantıda Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, toplumun engelli ve yaşlılar için hayatı kolaylaştırmak anlamında farkındalığını arttırmak için çalışmaların devam etmesi gerektiğini söyledi.

Demirkol da toplantıda komisyonun çalışmalarının programlandığı şekilde devam edeceğini engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmaların arttırılacağını ifade etti.

Siverek'te çevre düzenlemesi çalışmaları

Siverek Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışmaları kapsamında kırsal mahallerinde yol, su, kanal çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, yaptığı açıklamada Siverek- Şanlıurfa karayolu üzerinde yaklaşık 5 kilometrelik refüj çalışmasının devam ettiğini söyledi.

Çevre düzenlenmesi yanında yeraltı çalışmalarında tüm hızıyla devam ettiğini belirten Yılmaz, " İlçemiz merkez ve kırsal mahallerinde yol, kanal çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarda kullanılan buz  boru üretimi ve bordur taşı üretimini kendi şantiyemizde yapıyoruz. İlçede bulunan dini mekanların bakım  ve onarım çalışmalarını yapıyoruz " dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement