Seyitgazi'de Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi'de Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Seyitgazi\'de Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Seyitgazi Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

25.12.2015 13:36

Seyitgazi Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Seyitgazi Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen törene, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç, sendika temsilcileri ve belediyede çalışan memurlar katıldı. Belediye Başkanı Hasan Kalın ile Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç arasında imzalanan sosyal denge sözleşmesi ile Seyitgazi Belediyesi'nde çalışan memurların ekonomik koşullarında iyileştirme yapıldı.

Gerçekleşen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Hasan Kalın, "Biz öncelikle göreve geldiğimiz günden bu güne çalışanlarımızın hakkını, alın teri kurumadan verme gayreti içerisinde olduk. Belediyemizde çalışan her personelimiz bizim için kıymetlidir. İmzalamış olduğumuz sözleşmenin çalışanlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç ise, belediye çalışanlarına verdiği değer ve ekonomik şartlarının daha da iyileşmesini sağlayan sözleşmeden dolayı Başkan Kalın'a teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi'de Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement