Sgk'dan Akmüb'e Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Sgk'dan Akmüb'e Teşekkür Belgesi

Sgk\'dan Akmüb\'e Teşekkür Belgesi

Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Saffet Çalışkan, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı Ömer Gümüşay’a yapılan çalışmalarda desteğinden dolayı Teşekkür Belgesi verdi.

27.11.2015 14:59

Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Saffet Çalışkan, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı Ömer Gümüşay'a yapılan çalışmalarda desteğinden dolayı Teşekkür Belgesi verdi.

SGK İl Müdürü Çalışkan, "Aksaray da özellikle İnşaat sektöründe yoğun olan Kayıt dışılığın önüne geçilmesi için AKMÜB üyesi müteahhitlerle farklı zamanlarda toplantılar yaptık. Bu toplantılar sonucunda Aksaray'ımızda ciddi şekilde kayıt dışılığın azaldığını gördük. Kayıt dışı istihdamla mücadeleye verdikleri destekten dolayı bu Teşekkür Belgesini birlik başkanımız sayın Ömer Bey'e takdim ediyorum" dedi.

Ömer Gümüşay ise, "Üyelerimiz arasında Kayıt dışılığın önüne geçerek Sosyal Güvenlik sistemine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu nedenle bize bu Teşekkür Belgesine layık gören Sosyal Güvenlik İl Müdürümüze üyelerim adına Teşekkür ederim" diye konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk'dan Akmüb'e Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement