Silifke'nın Tanıtımına Katkı - Son Dakika
Yerel

Silifke'nın Tanıtımına Katkı

Silifke'de, bir televizyon kanalında yayınlanan ve sunuculuğunu Atilla Taş'ın yaptığı "Taş Devri" adlı programının çekimleri yapıldı.

21.06.2012 13:46

Silifke'de, bir televizyon kanalında yayınlanan ve sunuculuğunu Atilla Taş'ın yaptığı "Taş Devri" adlı programının çekimleri yapıldı.

Silifke yöresine ait "Ham Çökelek" türküsü ile müzik dünyasında tanınan Atilla Taş'ın sunduğu programın çekimleri Silifke Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirildi.

Müziği, kültürü, folkloru, yemekleri ve ilçede yetişen önemli sebze ve meyvelerin tanıtımının yapıldığı program çerçevesinde 7 kişilik bir ekiple ilçeye gelen Taş, çekimlere Kabasakallı mahallesinde çilek üretimi yapan Ahmet Gök'e ait tarlada başladı.

Daha sonra Silifke'ye özgü batırık, sıkma, börek ve ayran yapımı ile ilgili olarak işletmeciliğini Fatma Kırıt'ın yaptığı restoranda çekimi sürdüren Taş, burada da ürettiği doğal besin ürünleri hakkında Arslan Eyce'den bilgiler aldı.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'le birlikte batırık içen Taş, Silifke ve Silifkelileri çok sevdiğini belirtti.

Taş çekimlerin ardından Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'i de makamında ziyaret etti.

Başkan Öngel, Atilla Taş'ın ziyaretinden ve Silifke'ye verdikleri önemden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Hüseyin Haskan/Nurdan Mısırlıoğlu

Yayıncı: Ali Güreli - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke'nın Tanıtımına Katkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement