Sinop Vali Yardımcısı Yaman'ın Kayınpederi Mehmet Tosun, Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Sinop Vali Yardımcısı Yaman'ın Kayınpederi Mehmet Tosun, Toprağa Verildi

Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun'un babası, Sinop Vali Yardımcısı Ekrem Yaman ve Yargıtay Üyesi Sefa Mermerci'nin kayınpederi Mehmet Tosun, Sinop'ta toprağa verildi.

12.05.2014 16:33

Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun'un babası, Sinop Vali Yardımcısı Ekrem Yaman ve Yargıtay Üyesi Sefa Mermerci'nin kayınpederi Mehmet Tosun (88), Sinop'ta toprağa verildi.

Ankara'da rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede 88 yaşında hayatını kaybeden Mehmet Tosun'un cenazesi Sinop'a getirildi.

Kefevi Mahallesi Özel İdare Lojmanlarındaki evinin önünden helallik alınmasının ardından cenaze Alaaddin Camisi'ne getirildi. Burada, İl Müftüsü Mustafa Erkan tarafından öğle namazına müteakip kıldıran cenaze namazından sonra Tosun, Çukurbağ Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye Tosun'un yakınları ile Vali Yavuz Selim Köşger, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Albay Osman Coşkun, Başsavcı Ömer Uysal, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze sonrası, Tosun'un oğlu Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun ile damatları Sinop Vali Yardımcısı Ekrem Yaman ve Yargıtay Üyesi Sefa Mermerci, taziyeleri kabul etti. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop Vali Yardımcısı Yaman'ın Kayınpederi Mehmet Tosun, Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement