Söke Kızılay Ramazan'da Yardım Gönüllülerini Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Söke Kızılay Ramazan'da Yardım Gönüllülerini Bekliyor

Söke Kızılay Ramazan\'da Yardım Gönüllülerini Bekliyor

Türk Kızılayı Söke Şubesi, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda paketi kampanyası yürütüyor.

13.06.2016 12:08

Türk Kızılayı Söke Şubesi, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda paketi kampanyası yürütüyor.

11 Haziran 1868'de Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti adıyla kurulan Kızılay 148. Yılını kutlarken, bu Ramazan da 'Bir hilalle başlar Ramazan. O hilalle uzanır yardımsever eller' sloganıyla yapılan gıda paketi kampanyası gönüllülerini bekliyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi hayırseverler ve ihtiyaç sahipleriyle köprü olmaya gayret ettiklerini söyleyen Kızılay Söke Şubesi Başkanı Oğuz Eryıldız; "Ramazan ayının ilk günlerinde 288 kutu, 800 gramlık kurban kavurması muhtarlarımızla yaptığımız işbirliği neticesinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmış ramazan sofralarında yerini almıştır. Diğer taraftan gıda paketi kampanyası da devam ediyor. Açtığımız standa hayırseverlerimizin bağışlarını bekliyoruz. Bağışlanan Ramazan paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Kızılay Ramazan'da Yardım Gönüllülerini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement