Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Diyarbakırspor, kentin önemli noktalarına asacağı pankartlarla taraftarlardan küfür ve şiddetten uzak şekilde takımlarına destek vermelerini isteyecek.

28.08.2014 12:49

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakır spor, kentin önemli noktalarına asacağı pankartlarla taraftarlardan küfür ve şiddetten uzak şekilde takımlarına destek vermelerini isteyecek.

Kentin 2.Lig temsilcisi Büyükşehir Belediyespor'la dostluk ilişkilerinin geliştirilmesine de önem veren Diyarbakırspor, kardeş takımına başarı dileyen pankart da asarak bu konuda mesaj vermeyi amaçlıyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon centilmenlik ve fair play konusunda Türkiye'ye ders veren eylemlere imza atan taraftarlardan bu tutumlarını devam ettirmeleri istendi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Diyarbakır medeniyetler kentidir. Bu kentin takımının taraftarlarına küfür ve şiddet yakışmaz. Bunca yıldır çekilen acılara rağmen nasıl bölge halkı olarak barışta ve kardeşlikte eşit yaşama idealini savunmakta ısrar ettiysek spor sahalarında da bu dili geliştirmeliyiz. Taraftarımız geçen sezon kaybedilen kritik maçlara rağmen sağduyusunu korumuş, küfür ve şiddetten uzak durmuş, centilmenlikten ödün vermemiştir. Bu tutumun artarak devam edeceği konusunda taraftarımıza güvenimiz tamdır. Kentin işlek caddelerine pankartlar asarak bu konudaki iyi niyetimizi ortaya koyacağız. Tribün liderlerimizle toplantılar yapacağız, onlar da kendi kitlelerini bu konularda bilgilendirecek." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement