Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor taraftarlarından Süleyman Alanko, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

05.11.2015 15:15

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor taraftarlarından Süleyman Alanko, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Diyarbekirspor Kulübünden yapılan açıklamada, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde yaşama tutunmaya çalışan Diyarbakırspor taraftarı Süleyman Alanko'nun hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, dün akşama doğru hayata gözlerini yuman genç taraftar, akşam saatlerinde defnedildiği ve Alanko'nun vefatının camiada büyük bir üzüntü yarattığı vurgulandı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Genç taraftarın cenazesi, Diyarbekirsporlu yöneticilerimiz ve taraftarların katılımı ile gözyaşları arasında Yeniköy Mezarlığı'na getirilerek toprağa verildi. Alanko'nun tabutuna çok sevdiği Diyarbakırspor'un bayrağı asıldı. Süleyman Alanko'nun vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Ailesinin ve taraftarlarımızın acısını paylaşıyoruz. Bu kardeşimizin anıları bizim için ölümsüz olacaktır. Kendisine rahmet, ailesine, sevenlerine ve taraftarlarımıza başsağlığı diliyoruz. Kulübümüz bu olay karşısında insani anlamda üzerine düşeni de fazlasıyla yerine getirecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement