Şuhutlu 500 Genç "Reis" Filmini İzledi - Son Dakika
Yerel

Şuhutlu 500 Genç "Reis" Filmini İzledi

Şuhutlu 500 Genç "Reis" Filmini İzledi

Afyonkarahisar Kadim Gençlik Derneği "Şuhutlu Gençler Sinema İle Buluşmaya Devam Ediyor" projesi kapsamında ilçedeki 500 genci “Reis” filmini izlemeye götürdü.

03.05.2017 15:41

Afyonkarahisar Kadim Gençlik Derneği "Şuhutlu Gençler Sinema ile Buluşmaya Devam Ediyor" projesi kapsamında ilçedeki 500 genci "Reis" filmini izlemeye götürdü.

Kasım ayında H.Z. Muhammed, Allah'ın Elçisi filmiyle 500 genci buluşturan Kadim Gençlik Derneği ikinci projesiyle de Şuhut'lu 500 genci sinemayla yeniden buluşturdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kadim Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Çatalkaya, derneğin bu tür etkinliklerini devam edeceğini kaydetti. Başkan Çatalkaya, Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan "Reis" filmine gidilmesindeki maksatlarının gençlerde sinema kültürünün oluşması olduğunu söyledi. Çatalkaya, "Cumhurbaşkanımzı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan bir film ile gençlerin sinemayla buluşmasını sağladık. Daha önce gerçekleştirdiğimiz projeye katılamayan bir çok gencimiz projenin yeniden yapılmasını talep etti. Bizde bu taleplere kayıtsız kalamadık" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şuhutlu 500 Genç 'Reis' Filmini İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement