Tanrıverdi ve Çerçi Sanayi Esnafı ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tanrıverdi ve Çerçi Sanayi Esnafı ile Buluştu

Tanrıverdi ve Çerçi Sanayi Esnafı ile Buluştu

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ve Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Çerçi Sanayi Sitesi esnafı ile kahvaltıda buluştu.

04.03.2014 21:54

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ve Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi Sanayi Sitesi esnafı ile kahvaltıda buluştu.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Yunusemre İlçe Başkanı Engün Yüsel, Kadın Kolları Başkanı Belma Çağ, Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Kenan Evren Sanayi Sitesi Esnafların yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programında konuşan Yunusemre ilçe Başkanı Engin Yüksel, "Hüseyin Bey Manisamız için büyük bir şanstır.Kendisi büyük işlere imza atmış, Başbakanımızın yakın çalışma arkadaşlarındandır. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Çerçi'de çok kıymetli ve değerli bir isimdir.Bu iki adayımızda Milletvekillikleri döneminde kapıları vatandaşlara sonuna kadar açıktı. Belediye başkanlıkları döneminde de yine aynı şekilde makam odalarının kapısı vatandaşlara ardına kadar açık olacak"dedi.

Engin Yüksel'in ardındna konuşan Yunusemre Belediyesi Başkan Adayı Dr.Mehmet Çerçi ise seçimleri büyükşehir ve iki merkez ilçe olarak kazanacaklarını söyledi.

Yaklaşan yerel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Çerçi, Gece gündüz demeden günde 15 saat gibi zor bir çalışma temposu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Köylerimizi,sanayi esnafımızı,mahallelerimizi ziyaret ediyor sorun ve sıkıntıları not alıyoruz.Seçimlerden hemen sonra bu çalışmalarııza başlayacağız"dedi.

Kenan Evren Sanayi Sitesinin öncelikli olarak Temizlik ve Güvenlik sıkıntısı olduğunu söyleyen Çerçi, "Temizlikten tutunda güvenliğe kadar sanayi esnafımızı bir çok sorunu var. Biz sorunları çözen bir yapıya sahibiz. Bizim anlayışımızda cezayı yaz geç olmaz. Vatandaşımıza karşı saygısızlık ve dayatma içinde olmayız."dedi. Kenan Evren Sanayi Sitesinin isim değişikliği ile ilgili talepler olduğunu da vurgulayan Çerçi;Kenan Evren Sanayi Sitesinin isim değişikliği konusunda talepler var. Bu isim değişikliği kanunen bizim yetkimizde olan bir konu ise biz bu işi çözeriz,derken seçimlerden sonrada kahvaltılara devam edeceğini esnaf ve vatandaşlarla bir araya geleceğim" şeklinde konuştu. İmar konusunda vatandaşların sıkıntılarını bildiğini belirten AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi Mehmet Çerçi ile el ele verip vatandaşların bütün sıkıntılarını çözeceğini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanrıverdi ve Çerçi Sanayi Esnafı ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement