Amasya'da Tarım Aleti Hırsızlığından 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Yerel

Amasya'da Tarım Aleti Hırsızlığından 3 Kişi Tutuklandı

Amasya\'da Tarım Aleti Hırsızlığından 3 Kişi Tutuklandı

Amasya'da 15'ten fazla adresten tarım aleti hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

20.12.2013 14:40  Güncelleme: 14:46

Amasya'da 15'ten fazla adresten tarim aleti hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Amasya ve Merzifon Jandarma Komutanlığı ekipleri, Amasya merkez ile Merzifon ve Çorum'a bağlı köylerde 15'ten fazla adreste ev ve bağ evlerinden tarım aletleri başka olmak üzere hırsızlık yaptıkları iddiası ile Abdullah A. (42), Ünal C. (34) ve Hamdi A.'yı (62) yakalamak için çalışma başlattı.

Çorum'dan kiraladıkları araç ile gündüz keşif yaptıkları yerde gece ise tarım aletleri başta olmak üzere elektrikli ev aletleri, bakır malzemeler ve mazot çaldıkları öne sürülen söz konusu şahıslar düzenlenen operasyon ile gözaltına alındı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramada bazı hırsızlık mallarına ulaşılarak sahiplerine teslim edildiği öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya'da Tarım Aleti Hırsızlığından 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement