Tarım Çalışanlarından Kan Bağışı - Son Dakika
Yerel

Tarım Çalışanlarından Kan Bağışı

Tarım Çalışanlarından Kan Bağışı

Erzincan Vali Yardımcıları ve Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli Kızılay'a kan bağışında bulundular.

24.12.2012 15:45

Erzincan Vali Yardımcıları ve Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli Kızılay'a kan bağışında bulundular. Erzincan Vali Yardımcıları Abdullah Çiftçi, Ahmet Türköz ve Mehmet Kurt, Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ ve tarım teşkilatı ile bir araya gelerek yemek yiyen Erzincan Vali Yardımcıları Abdullah Çiftçi, Ahmet Türköz, Mehmet Kurt ve Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ yemekten sonra Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde kan bağışı kampanyası başlatan Türk Kızılayına destek olmak amacıyla kan bağışında bulundular.

Erzincan Vali Yardımcısı Türk Kızılayının her zaman ülkenin ve halkın yanında olduğunu kaydederek, Kızılay gibi bir teşkilatı desteklemenin vatandaşlık görevi olduğunu söyledi. Vali Yardımcısı Çiftçi"Kötü günlerimizde her zaman yanımızda olan Kızılayımızı bizim de her zaman elimizden geldiğince desteklememiz gerekir. Kızılay'a bağışlanan her ünite kan, bir vatandaşımızın sağlığına kavuşmasında hatta daha önemlisi hayatta kalmasını sağlayabilir. Kızılay'a kan bağışlayarak sadece başkalarının hayatını kurtarmakla kalmıyor, kendi vücudumuzda olması muhtemel rahatsızlıklardan da haberdar oluyoruz. Sonuç olarak kan vermek son derece sağlıklı bir olay. Bizler de birer vatandaş olarak tarım teşkilatımızla birlikte kan bağışında bulunduk" diye konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Çalışanlarından Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement