Thk Bandırma Şube Başkanı Memişler Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Thk Bandırma Şube Başkanı Memişler Açıklaması

Türk Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler, "Deri bağışlarınızı THK kimlik kartı bulunan kişilere makbuz karşılığında verin" dedi.

22.09.2015 10:10

Türk Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler, "Deri bağışlarınızı THK kimlik  kartı bulunan kişilere makbuz karşılığında verin" dedi.

Memişler yaptığı açıklamada, THK'nın devlet bütçesinden herhangi bir yardım almadan, halkın verdiği kurban derisi, fitre zekat, bağış ve diğer ticari gelirleri ile faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydederek, "Ücretsiz olarak verilen ücretsiz havacılık kursları, orman yangın söndürme uçaklarımızla yangınlara müdahale, organ, hasta ve yaralı nakli için hava desteği ve THK Üniversitesi ile eğitime destek her yıl artarak devam etmektedir. Dolayısıyla, Türk Hava Kurumu'nun halkımızın bağışlarıyla ülkemize yaptığı katkılar çok önemlidir. Kurban Bayramında deri bağışlarınızı THK kimlik  kartı bulunan kişilere makbuz karşılığında verin" diye konuştu.

Memişler, geçtiğimiz yıl Kurban Bayramında ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahallelerden 2 bin 317 adet küçükbaş ve 2 bin 220 kilogram büyükbaş kurban derisi topladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Thk Bandırma Şube Başkanı Memişler Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement