Tokat Barosu Sosyal Tesisleri Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tokat Barosu Sosyal Tesisleri Açıldı

Tokat Barosu Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle açıldı.

14.07.2012 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Barosu Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle açıldı.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, tesislerin açılışında yaptığı konuşmada, Tokat Barosu'nun sosyal tesislerinin bulunduğunu, ancak yeterli olmadığını söyledi.

Baronun düzenlediği programlara katılmaya çalıştığını belirten Yılmaz,

"Burası sadece avukatlara ve meslektaşlarına hitap eden bir baro değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk duyan, ilimizdeki birtakım projelerde yer alan bir baromuzdur. İnşallah bundan sonra daha geniş katılımlı toplantılarda kullanma imkanı bulacağız. Tokat Barosu'na sağladığı katkı nedeniyle Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar ise Tokat'a böyle bir tesisin kazanmasında katkı sağladıkları için kutlu olduğunu belirtti. Coşar,

"Türkiye Barolar Birliği olarak barolarımıza önemli katkılar yapıyoruz. Barolarımıza bu destekleri götürmek zorundayız. Barolardaki bireylerin güçlü olması baroların güçlü olmasına bağlı. Dolayısıyla bu tesislere verdiğimiz yardımlarımız ve desteklerimizle barolarımızın güçlenmesi bizleri sevindiriyor" dedi.

Konuşmaların ardından Yılmaz ve beraberindekiler tesisin açılışını yaptı.

Törene, AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Şükrü Ayalan, Dilek Yüksel, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, Baro Başkanı Faruk Bostancı, protokol üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Muhabir: Ekber Türkoğlu

Yayıncı: Emine Konuk - TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokat Barosu Sosyal Tesisleri Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement