TP'de Atama Ve Görevden Almalar Başladı - Son Dakika
Yerel

TP'de Atama Ve Görevden Almalar Başladı

TP\'de Atama Ve Görevden Almalar Başladı

TP Genel Müdürlüğünde görevde alma ve atamalar başladı.

23.06.2016 17:11

TP'deki atamalar başladı

İki genel müdür yardımcısı görevlerinden alındı.

Türkiye Petrolleri bünyesinde yapılması beklenen görevden almalar başladı ve Genel Müdür yardımcısı ve Yönetim kurulu üyesi Murat Altıparmak ile Genel Müdür yardımcısı Ahmet Adanır, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındılar.

Resmi gazetede yayınlanan ve Enerji Bakanınca da onaylanan görevden almalarla ilgili olarak Genel müdürlükçe herhangi bir açıklama yapılmazken, kurum bünyesindeki değişikliklerin de başlayacağı iddia edildi.

TP Genel müdürlüğünce geçmiş yıllarda Adıyaman Bölge müdürlüğü bünyesinde görev almış yöneticilere pozitif ayrımcılık yapılacağı konuşulurken Genel müdürlük yönetimi arasında da görev bölümü nedeniyle sorun yaşandığı iddia edildi.

Bir müddet önce TP Genel Müdür yardımcılığına atanan başarılı yöneticilerden Süleyman Çalık'ın kendisine bağlı birimlerin azaltılması üzerine verilen karara tepki gösterdiği Genel müdürlük çalışanlarınca ifade edilirken Çalık'ın aktif görev istediği ve kurumu daha iyi yerlere getirmek amacıyla yeni projelerinin bulunduğu öğrenildi. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TP'de Atama Ve Görevden Almalar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement