Turgutreisliler İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Turgutreisliler İftarda Buluştu

Turgutreisliler İftarda Buluştu

Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen iftar programları, vatandaşların yoğun katılımlarıyla devam ediyor.

14.07.2015 16:06

Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen iftar programları, vatandaşların yoğun katılımlarıyla devam ediyor. Hafta başı, Turgutreis'te düzenlenen iftar yemeğine 2 bine yakın vatandaş katılarak iftar yaptı.

Ramazan Bayramına sayılı günler kala Turgutreis Mahalle Meydanı'nda gerçekleşen iftar programına eşi Hülya Kocadon ile katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a; meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile Turgutreis Mahallesi Muhtarı İsmail Uslu eşlik etti.

Vatandaşlarla birlikte sıraya girerek yemeğini alan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi görevlilerinin okuduğu duaların ardından iftarını yaptı. Çok sayıda kişinin katılım gösterdiği iftarda Başkan Mehmet Kocadon, vatandaşlarla sohbet ederek aynı güne rastlayan Kadir Gecelerini kutladı.

Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayan Başkan, iftar sonrasında ise beraberindekilerle Bodrum Belediye A.Ş.'ye ait Amiral Cafe'yi ziyaret ederek çay içti. Daha sonra kafeyi gezerek incelemelerde bulunan Başkan Kocadon, kafe personeliyle de sohbet etti.

Bodrum Belediyesi İftar Yemeği Programı; bu akşam Bitez Mahallesi Çetimekli Kuyu Mevkii'nde yapılacak. 15 Temmuz Çarşamba günü ise Konacık Mahallesi Halı Saha Üstü'nde verilecek iftarın ardından program sona erecek. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgutreisliler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement