Türk Haber Sen Hatay Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Türk Haber Sen Hatay Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Haberleşme Kağıt ve Basın Yayın Hizmet Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Hatay Şubesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

30.09.2013 09:23  Güncelleme: 09:24

Türkiye Haberleşme Kağıt ve Basın Yayın Hizmet Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk Haber-Sen) Hatay Şubesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Şube Başkanı Ahmet Yüksel,  Öğretmenevi toplantı salonundaki genel kurulda, sendikaların görevinin sadece çalışanların haklarını aramak değil, her konuda inisiyatif alıp yol göstermek olduğunu söyledi.

Suriye'de yaşananları ve bunun Hatay'a yansımalarını dikkatle takip ettiklerini belirten Yüksel, bu bölgede çıkacak bir kardeş kavgasının hiç kimseye faydası olmayacağını dile getirdi.

Yüksel, Hatay'daki huzur ortamını ve kardeşliği kimsenin bozamayacağını ifade ederek,  "Alevisi, Sünnisi, Türkü ve Kürtü biz bir ağacın dalları gibiyiz. Bu kardeşliği bozmayacağız. Bozmaya kalkışanların karşısında inadına dimdik ayakta duracağız" dedi.

Genel kurulda yeniden aday olan Ahmet Yüksel'in listesi göreve seçildi.

Yönetim kurulu listesinde Mehmet Ali Açıl, Murad Güler, Mehmet Kurt, Mehmet Avara, Onur Taş ve İsmail Bükülmez yer aldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Haber Sen Hatay Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement