Türk Sineması'nın 'Kötü Adamı' İhsan Gedik Bolvadin'de - Son Dakika
Yerel

Türk Sineması'nın 'Kötü Adamı' İhsan Gedik Bolvadin'de

Türk Sineması\'nın \'Kötü Adamı\' İhsan Gedik Bolvadin\'de

Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' İhsan Gedik, sahne aldığı Renkli Dünyalar Tiyatrosu ile Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine geldi.

07.06.2014 16:04  Güncelleme: 16:08

Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' İhsan Gedik, sahne aldığı Renkli Dünyalar Tiyatrosu ile Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine geldi.

Renkli Dünyalar Tiyatrosu ekibi ilk olarak Bolvadin Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde tiyatro gösterisi sundu. 'Renkli Dünyalar' adlı çocuk oyununda, Baloncu Dedeyi canlandıran Yeşilçam ünlü oyuncusu İhsan Gedik, ilerleyen yaşına rağmen oyundaki performansı ile göz doldurdu. Gedik ayrıca, oyunun ardından 'Dünden Bugüne İhsan Gedik' isimli kitabının da Bolvadin'de satışını yaptı.

Gezi hakkında bilgilere veren ve Türk Sinamasının geldiği noktayı değerlendiren Gedik, 49 yıllık oyunculuk döneminde Yeşilçam'da 600 yakın sinema filminde oynadığını kaydetti ve yeni jenerasyonun kendilerini dışlamasına da sitem etti. Bolvadin halkının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan çok memnun kaldığını belirten Gedik, yetkililere tiyatro oyununun sergilenmesi için kendilerine gösterdikleri ilgiye teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Sineması'nın 'Kötü Adamı' İhsan Gedik Bolvadin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement