Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mersin Şube Başkanlığına Hüdaverdi Savcı... - Son Dakika
Yerel

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mersin Şube Başkanlığına Hüdaverdi Savcı...

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Mersin şube başkanlığına ulusal hakem olan Hüdaverdi Savcı seçildi.

17.02.2012 15:21

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Mersin şube başkanlığına ulusal hakem olan Hüdaverdi Savcı seçildi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, genel kurul toplantısı sırasında yapılan seçimde 104 üye oy kullandı.

Seçimde oyların tamamını alan Hüdaverdi Savcı'nın başkan seçildiği belirtildi.

Eski başkan Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı konuşmada, "Genç arkadaşlarımızın önünü açmak adına Hüdaverdi kardeşimizi aday gösterdik ve tam destek verdik. Halen ulusal hakem olarak görev yapan yeni başkanımız, hakemlerin sorunlarını bire bir yaşadığı için çözüm konusunda daha faydalı olacak bir kişidir. Kendisine görevinde başarılar diliyorum" şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Yeni başkan Hüdaverdi Savcı ise kendisine destek veren tüm hakem arkadaşların sorunlarıyla yakından ilgileneceğini, yönetimdeki arkadaşlarla el ele vererek camiaya daha iyi hizmet edeceklerini belirtti.

Hüdaverdi Savcı başkanlığındaki yönetimde Abidin Arslan, Erdoğan Yalım, Kenan Etiler, Murat Emin Özşakrak'ın yer aldığı kaydedildi.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mersin Şube Başkanlığına Hüdaverdi Savcı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement