Ünal Aysal'ın Annesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Ünal Aysal'ın Annesi Toprağa Verildi

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın annesi Muazzez Aysal'ın cenazesi, Antalya'da defnedildi.

08.06.2015 17:39

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın annesi Muazzez Aysal'ın cenazesi, Antalya'da defnedildi.

Kemer ilçesinde 95 yaşında yaşamını yitiren Muazzez Aysal'ın naaşı, öğle vaktinde Huzur Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kemer İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Ünal Aysal ile kardeşleri Ülker ve Ülkü Aysal, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Mustafa Sarıgül ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünal Aysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, annesinin vasiyeti üzerine Anadolu Öğretmen Lisesi'nin yanında huzurevi yaptıracağını söyledi.

Merhum babasının mezar taşındaki şiirin kendisine ait olduğunu bildiren Aysal, "Babamın da yeğenimin de mezar taşlarındaki şiirler bana ait. Annem için de şiir yazacağım" ifadesini kullandı.

Dursun Özbek ise yakından tanıdığı Muazzez Aysal için son görevlerini yapmaya geldiklerini dile getirerek, "Ünal ağabeyin de annesi olması hasebiyle çok kıymetli bir hanımefendiydi. Kendisine rahmet, kederli ailesine de sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünal Aysal'ın Annesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement