Urla Kızılay'dan Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Urla Kızılay'dan Teşekkür Ziyareti

Urla Kızılay\'dan Teşekkür Ziyareti

İnsani yardım çalışmalarını hayır severlerin bağışlarıyla sürdüren Türk Kızılayı Urla Şubesi yöneticileri, bu yıl 6.sını gerçekleştirdiği sünnet şölenine verdiği desteklerinden dolayı Kızılay dostu Alirıza Mete’yi ziyaret etti.

23.10.2014 10:57

İnsani yardım çalışmalarını hayır severlerin bağışlarıyla sürdüren Türk Kızılayı Urla Şubesi yöneticileri, bu yıl 6.sını gerçekleştirdiği sünnet şölenine verdiği desteklerinden dolayı Kızılay dostu Alirıza Mete'yi ziyaret etti. Urla Kızılay Şube Başkanı Nugül Saltık; "Alirıza Bey'e Türk Kızılayı Urla Şubesi'ne göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ederim. Birlikte çalışmanın onuruyla yaşam boyu dostlukların yoğunlaşarak çoğalmasını diler saygı ve sevgilerimizi sunarım. Alirıza Beyin varlığı şubemiz için bir yardım garantisidir. İyi ki varsınız, herzaman yanımızdasınız. Size 26 sünnet çocuğumuzun aileleri adına tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Gülmez ve Kadın Kollarından Gülter Taraklı'da Alirıza Mete'ye teşekkürlerini bildirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Kızılay'dan Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement