Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin Haklı Gururu - Son Dakika
Yerel

Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin Haklı Gururu

Uşak Organize Sanayi Bölgesi\'nin Haklı Gururu

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) 2013 yılı Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçı firma araştırması sonuç raporunu değerlendirdi.

11.06.2014 13:49

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 2013 yılı Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçı firma araştırması sonuç raporunu değerlendirdi.

Başkan Yıldırım, Rapora göre ilk 1000 firma arasında Uşak'tan iki firmanın bulunduğunu ve bu firmaların Uşak Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer aldığını belirtti. Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin gerçekleştirmiş olduğu yatırımlar ve çalışmalar sayesinde, Balta Orient Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve S.M.S Konfeksiyon Dikim Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi firmalarının bölgeye yatırım yaptıklarına değinen Ali Yıldırım Uşak Organize Sanayi Bölgesinin yatırımlarının karşılığını aldığını belirtti. Türkiye'nin Yükselen Yıldızı Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin iki firmayla parladığını belirten başkan, listede Balta Orient Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 390. sırada, S.M.S Konfeksiyon Dikim Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin ise 758. sırada yer aldığını söyledi. Başkan Yıldırım "Uşak Organize Sanayi Bölgesi üyesi iki firmanın Türkiye'nin en çok ihracat yapan ilk 1000 şirketi listesinde yer alması bizler için kıvanç ve mutluluk kaynağı. Firmalarımızın bu başarısı, Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin Ülke çapında gösterdiği önemli başarılardan bir tanesidir. Bizler Sivil Toplum Örgütleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Üniversitemiz ve Sanayicilerimiz ile Uşak ve Uşak Sanayisinin ülke çapında başarılar sağlaması için çalışıyoruz. Bu iki firmamızın ihracattaki başarısı bizlere Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin ülke çapında büyük işlere imza atabilen, ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan bir yapıya kavuşmuş olduğunu kanıtlıyor. Önümüzdeki yıllarda Uşak sanayisinden birkaç firmamızın daha bu listede yer bulacağına inanıyorum. Uşak Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız tüm yatırımlarımızı ve projelerimizi bu hedef doğrultusunda planladık. 3. Genişleme alanı çalışmalarımızda bu amaçla tamamlanacak ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır. Bu doğrultuda, firmalarımızın büyük başarılarında emeği geçen, tüm çalışanlarına Uşak ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi adına teşekkür ediyor, gelecekte firmalarımızı daha üst sıralarda görmeyi umut ediyorum." dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin Haklı Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement