Üsküdar Kültür ve Sanat Sezonuna Merhaba Dedi - Son Dakika
Yerel

Üsküdar Kültür ve Sanat Sezonuna Merhaba Dedi

Üsküdar Kültür ve Sanat Sezonuna Merhaba Dedi

Üsküdar, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen görkemli programla kültür ve sanat sezonuna ’merhaba’ dedi.

06.10.2016 08:54

Üsküdar, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen görkemli programla kültür ve sanat sezonuna 'merhaba' dedi. 2016-2017 kültür ve sanat sezonunda Üsküdar'da önemli etkinliklerin yapılacağını belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar, İstanbul'un kültür harmanı, İstanbul'un kültür yakası" dedi.

Üsküdar kültür-sanat sezonu, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programla açıldı. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen açılışa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, Yıldız Ramazanoğlu, Beşir Ayvazoğlu, Amir Ateş, Hikmet Barutçugil, Züleyha, Sedat Anar'ın yanı sıra çok sayıda konuk katıldı.

Gecede, Üsküdar Belediyesi'nin önceki yıllarda yaptığı kültür- sanat programlarını gösteren slayt gösterimi yapıldı. Kültür sezonu gecesinde açılış konuşmalarının ardından Bahçeşehir Üniversitesi (BAÜ) Anadolu'nun Sesleri Çok Sesli Korosu tarafından verilen Anadolu'dan Balkanlara, Rumeli'den Kırım'a, farklı seslerin ve renklerin yansıtıldığı muhteşem konser dinleyicilerden tarafından büyük alkış aldı.

Kültür sezonu açılış gecesinde, yeni 'Kültür ve Sanat Sezonu'nda yapılacak etkinlikler çerçevesinde, 3'üncü Kitap Fuarı, Turizm Bahar Şenliği, Kemal Sayar'la Şiirli Akşamlar, Çarşamba Konserleri (TSM), Uluslararası Katibim Festivali, anma geceleri, söyleşiler, konserler, film gösterimi, sergi ve tiyatrolar, semt konaklarında atölye çalışmaları gibi faaliyetler hakkında bilgi verildi.

"Üsküdar, İstanbul'un kültür harmanı"

Üsküdar'ın bir kültür kenti olduğunu belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bu akşam Üsküdar'da 2016- 2017 kültür sezonuna merhaba diyoruz. Güzel bir açılış programı tertip ettik. Üsküdar, İstanbul'un kültür harmanı, İstanbul'un kültür yakası. Dolayısıyla bu güzel şehre yakışır bir kültür sezonuna merhaba diyeceğiz. Umarım Üsküdarlılar, misafirlerimiz beğenecekler ve inşallah hem Üsküdar'ımızın hem ülkemizin güzel nefes alacağı bir şehir olur, bu güzel atmosferi yaşatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üsküdar Kültür ve Sanat Sezonuna Merhaba Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement