Uysal Muhtarlara Kırcami'yi Anlattı - Son Dakika
Yerel

Uysal Muhtarlara Kırcami'yi Anlattı

Uysal Muhtarlara Kırcami\'yi Anlattı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami uygulama imar planıyla ilgili bölgedeki 10 mahallenin muhtarı ve azalarıyla bir araya geldi.

01.07.2014 13:47

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami uygulama imar planıyla ilgili bölgedeki 10 mahallenin muhtarı ve azalarıyla bir araya geldi.

Muratpaşa Belediyesi'nde daha önce meslek odalarının yönetimleriyle toplantı yapan Başkan Uysal, planın detaylarını anlattı.Muhtarlara ve azalarına bilgiler veren Belediye Başkanı Uysal, muhtarlardan 15 gün içinde yazılı olarak planla ilgili isteklerini bildirmelerini istedi. Çağlayan, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Topçular, Doğuyaka, Mehmetçik, Fener, Kırcami ve Tarım mahalle muhtarları ile azalarının katıldığı toplantı öncesi konuşan Başkan Ümit Uysal, "Meslek odalarımızın temsilcilerinden de planla ilgili görüşlerini 15 gün içinde yazılı olarak bildirmelerini istedik. Muhtarlarımızın da planla ilgili isteklerini de 15 gün içinde yazılı olarak bildirmelerini istiyorum. Muhtarlarımızın ve meslek odalarımızın istekleri tek havuzda toplanıp belirlenecek" dedi.

Kırcami imar planının 30 yıllık sorun olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Ümit Uysal, şunları söyledi:

"Planla ilgili muhtarlarımız ve azalarımızla görüş alış-verişinde bulunduk. Bölgedeki vatandaşlarımız beklemekten yoruldular. 1/1000 ölçekli uygulama imar planını en iyi şekilde yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz belediye olarak tüm ekiplerimizle hazırız. Hakkaniyet ve ortak akıl ilkemiz olacaktır. Bölge halkının menfaati korunarak en iyi şekilde planı yapacağız."

Kırcami imar planıyla ilgili görüş alış-verişinde bulunulan toplantıda muhtarlar ise söz alarak isteklerini ilettiler. Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp yaptığı konuşmada, "Böyle bir toplantının düzenlenmesinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kırcami planı 30 yıldır sürüncemede geçiyor. Planı yapmakta Uysal başkanımıza nasip olacak. Muhtarlar olarak hak sahiplerimizin isteklerini yazılı olarak bildireceğiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uysal Muhtarlara Kırcami'yi Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement