Vali Akpınar Törenle Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Vali Akpınar Törenle Uğurlandı

İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valiliğinden merkeze atanan Akpınar: "Bilecik Valiliği görevinden ayrıldım. Hem bize, ailemize hem de Bilecikli kardeşlerimize, hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Cenab ı Allah, tüm son imzaları hayırlısıyla ve yüz akıyla atmayı, hepimize nasip.

24.02.2014 13:25

İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valiliğinden merkeze atanan Halil İbrahim Akpınar, törenle uğurlandı.

Akpınar, makamında görevden ayrılış dilekçesini imzalayarak, Bilecik Valiliği vekaleti görevini, Vali Yardımcısı Metin Çınar'a bıraktığını söyledi.

Vali Akpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "24 Şubat 2014 tarihinde Bilecik Valiliği görevinden ayrıldım. Hem bize, ailemize hem de Bilecikli kardeşlerimize, hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Cenab-ı Allah, tüm son imzaları hayırlısıyla ve yüz akıyla atmayı, hepimize nasip etsin" ifadesini kullandı.

Akpınar, daha sonra eşi Nihal Akpınar ve oğlu Emre Akpınar ile valilik binası önünde düzenlenen vedalaşma törenine katıldı.

Kendisini uğurlamaya gelen Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, amirler ile siyasi parti, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve valilik personeli ile tek tek vedalaşan Vali Akpınar, duygulu anlar yaşadı.

Akpınar ve ailesi, basın mensuplarıyla da vedalaştıktan sonra valilikten ayrıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Akpınar Törenle Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement