Vali Öztürk'ten Eski Muratpaşa Kaymakamı Yeni Tokat Valisi Can'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Vali Öztürk'ten Eski Muratpaşa Kaymakamı Yeni Tokat Valisi Can'a Veda Yemeği

Vali Öztürk\'ten Eski Muratpaşa Kaymakamı Yeni Tokat Valisi Can\'a Veda Yemeği

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, 21 Mayıs 2014 Tarihli Valiler Kararnamesi’ne göre Tokat Valiliği görevine atanan eski Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can onuruna yemek verdi.

09.06.2014 10:52

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, 2 1 Mayıs 2014 Tarihli Valiler Kararnamesi'ne göre Tokat Valiliği görevine atanan eski Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can onuruna yemek verdi.

Vali Sebahattin Öztürk ve eşi Nihan Öztürk, 21 Mayıs 2014 tarihli Valiler Kararnamesi'nce Tokat Valiliği görevine atanan eski Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can onuruna yemek verdi. Yemeğe vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve eşleri katıldı.

Vali Sebahattin Öztürk yemekteki konuşmada, "Muratpaşa Kaymakamımız Cevdet Can, Türk kültürü, Türk sanatı ve Türk tarihi bakımından önemli bir kentimiz olan Tokat'a vali olarak atanmıştır. Cevdet Bey, gerçekten bizimle son derece uyumlu, son derece akil bir şekilde çalışma içerisinde bulundular. Kendilerinden çok memnundum ve bundan sonra da Tokat'ta yapacağı yeni görevini de layıkıyla yerine getireceğinden eminim. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dilerim ve hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.

Cevdet Can ise konuşmasında; "Antalya'da çok kısa süre görev yaptım ancak 30 yıllık meslek hayatımda daha önce görev yaptığım yerlerde birlikte çalıştığım birçok meslektaşımı bu akşam bu masada görmek beni çok mutlu ediyor. Bütün meslektaşlarıma beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Ben de Antalya'da olmaktan, Antalya'da sizlerle birlikte görev yapmaktan son derece memnundum. Sayın Valim sizden, makam mevkinin önüne insanlığı koymayı, samimiyeti ve sadeliği öğrenerek gidiyorum buradan" diye konuştu.

Yemeğin sonunda Vali Öztürk, Antalya Valiliği adına yeni Tokat Valisi Cevdet Can'a bir hediye takdim etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Öztürk'ten Eski Muratpaşa Kaymakamı Yeni Tokat Valisi Can'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement