Vural Kavuncu: "Seyitömer'deki İşçi Çıkartmaları Önümüzde Duran En Büyük Mesele" - Son Dakika
Yerel

Vural Kavuncu: "Seyitömer'deki İşçi Çıkartmaları Önümüzde Duran En Büyük Mesele"

Vural Kavuncu: "Seyitömer\'deki İşçi Çıkartmaları Önümüzde Duran En Büyük Mesele"

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Seyitömer'deki işçi çıkartmalarının, büyük bir problem olarak önlerinde durduğunu kaydetti.

29.06.2014 13:48

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Seyitömer'deki işçi çıkartmalarının, büyük bir problem olarak önlerinde durduğunu kaydetti.

Kavuncu, yaptığı açıklamada, işten çıkartılan işçilerin haklarını yasal bir çerçevede araması gerekiğini belirterek, "Provakatif söylemler hiç bir yarar sağlamaz. İşçi eylemleri sırasında 'arkanızdayız, destekçiniz' deyip işçilerimizin önüne geçen siyaset rantçıları ancak işçilerimize zarar verdiler. SLİ'de ki konu işçilerimizi çıkarttığı yerine başka bir şehirden işçi getirilmesi değil, kapanan torbalama tesisleri bahanesi ile işverenin işçi sayısını ve maliyetlerini azaltmak konusudur. Tüm işçilerimizin haklarını yasal çerçevede aramaları önemlidir. Haksız işten çıkarmalar için işe dönüş davaları açılabilir. SLİ'de istihdamın artırılamayacağı görülüyor. Bu durumda genel olarak istihdamın artırılması gerekir. Kısa vadede, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'nde işçi ihtiyacı nedeniyle istihdam olanaklarını çalışıyoruz. Seyitömer'deki işçi çıkarımları maalesef bizler için de önemli bir sorun olarak önümüzdedir" ifadelerini kullandı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vural Kavuncu: 'Seyitömer'deki İşçi Çıkartmaları Önümüzde Duran En Büyük Mesele' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement