Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tanrıverdi: "Köylerde vatandaşımızın duygularıyla oynuyorlar, her köyde işçi sözü veriyorlar.

01.03.2014 18:13

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, "Köylerde vatandaşımızın duygularıyla oynuyorlar, her köyde işçi sözü veriyorlar. Bu kadar işçiyi nereye alacaklar, bu vicdansızlık değil mi?" dedi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Gördes'te partisinin belediye başkan adayı Muhammet Akyol ile meclis üyesi adaylarının Belediye Düğün Salonu'ndaki tanıtım törenine katılan Tanrıverdi, Manisa'nın "Büyükşehir" olmasıyla birlikte, köylere daha fazla hizmet gideceğini söyledi.

"Büyükşehir Belediye Yasası"na karşı çıkan muhalefet partilerinin, şimdiyse hizmet getirmek için sıraya geçtiklerini ifade eden Tanrıverdi, "Gördes'in, köylerimizin yolunu bilmeyenler, bu yasa sayesinde buraların yolunu öğrendi. Öğrendiler ama onların hizmet anlayışı, bir durak iki oturaktan ibaret. Bir durak iki oturağı da geçtik, bugünlerde vatandaşımızın oyunu, makara iplikle çalmaya çalışıyorlar" diye konuştu.

Tanrıverdi, Gördes'e son 5 yılda 45 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını kaydederek, şöyle devam etti:

"Köylerde vatandaşımızın duygularıyla oynuyorlar, her köyde işçi sözü veriyorlar. Bu kadar işçiyi nereye alacaklar, bu vicdansızlık değil mi? 50 yıldır yapılamayan barajları, göletleri, TOKİ konutlarını, 35 yataklı yeni devlet hastanesini, Kredi Yurtlar Kurumunu, Gördes'e biz kazandırdık. Bizim hizmet anlayışımız, insan odaklı. Yaptığımız girişimler sonucunda, Kobaklar'dan içme suyu kazandıracağız. Vatandaşımız A kalite suyu musluktan içecek. Manisa'da, Gördes'te mutlu bir gelecek için Ankara'yı, Manisa'yı, Gördes'i el ele tutuşturarak bir kez daha AK Parti diyeceksiniz." - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement