Yöntürk Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Yöntürk Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Yöntürk Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Ana Parti Genel Başkan Yardımcısı Fikri Yöntürk, Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

23.02.2015 12:28

Ana Partinin kuruluşunda yer alan ve bugüne kadar aktif çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Fikri Yöntürk, Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Açıklamalarda bulunan Fikri Yöntürk, "Bu mukaddes kentin bağrından çıkmış, ekmeğini yemiş bir evladı olarak kendimi bu şehre borçlu hissediyorum. Bu doğrultuda haziran Ayında yapılacak olan milletvekili genel seçiminde Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığı kararımı kamuoyuyla paylaşıyorum. Kuşku yok ki, Diyarbakır ilimiz işsizliğin, yoksulluğun ve ekonomik sorunların oldukça yoğun yaşandığı kentlerin başında geliyor. İşsizler ordusuna her geçen gün yeni yığınların eklendiği kentimizde, var olan mevcut turizm potansiyeli de maalesef değerlendirilememekte. Oysaki iç ve dış turizm potansiyeli yeterince değerlendirilebilirse, hem birçok insanımıza istihdam olanağı sağlanacağı gibi, hem de esnaflarımızın iş potansiyellerinin artması sağlanabilir. Sinesinde sayısız tarihi ve turistik yapıyı barındıran, semavi dinlerin buluşma noktası olan, Mekke ve Medine'den sonra 5. Harem-i Şerif olma özelliğini taşıyan bu kadim kent, maalesef yıllardır kaderine terk edilmiş durumda.

Artan Sorunlar Nedeniyle, Kentimiz Sorunlar Yumağına Dönmüş Durumda

Sürekli göç alan ve bu sebeple artan yol, okul, iş ve hastane gibi zaruri ihtiyaçları karşılanamayan, özellikle kışın sık sık yaşanan elektrik kesintileriyle gündelik hayatın son derece olumsuz etkilendiği Diyarbakır ilimiz, bu sorunları hak etmemektedir. Ana parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı olarak, milletvekili seçilmem halinde bütün bu sorunları parlamentoya taşıyacağımı ve bu sorunların çözümünün takipçisi olacağımı herkesin bilmesini isterim"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yöntürk Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement