Yüksel, CHP İzmir İl Başkanlığına Aday Oldu - Son Dakika
Yerel

Yüksel, CHP İzmir İl Başkanlığına Aday Oldu

Eski CHP İzmir milletvekili Alaattin Yüksel, partisinin İzmir İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

18.12.2015 13:32

Eski CHP İzmir milletvekili Alaattin Yüksel, partisinin İzmir İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Yüksel, CHP Parti Meclisi üyeliğinden istifa ettikten sonra partinin İzmir binasında yaptığı basın toplantısıyla adaylığını duyurdu.

"Yurtta barış, dünyada barış" anlayışına sahip CHP'yi iktidara taşımak istediklerini ifade eden Yüksel, bunun için de çok güçlü ve diri bir örgütü partililerle birlikte kuracaklarını söyledi.

İzmirli yerel yönetimler üzerinde "AK Parti baskısının giderek artacağını ve bu baskı karşısında bir yumruk gibi" duracaklarını anlatan Yüksel, "AKP gidici. Sosyal demokrat bir iktidar yetişecek. Adalet, özgürlük ve kardeşliğin ülkesi olan laik demokratik bir Türkiye Cumhuriyeti'ni yaşatmak için çalışacağız" dedi.

MHP'nin yaptığı hatalar nedeniyle bugün AK Parti'nin Türkiye'yi kaosa sürüklediğini savunan Yüksel, Türkiye'yi kaostan kurtaracak tek partinin de CHP olduğunu vurguladı.

Yüksel, Şehit Kubilay'ı Anma etkinliğinde Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'in konuşmasının engellendiğini ancak CHP'liler olarak 23 Aralık'taki etkinliğe katılacaklarını ve belediye başkanını yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

20 Aralık'ta yapılacak il kongresi öncesi CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Nevzat Kavalar ve Ülkümen Rodoplu başkan adaylıklarını açıklamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksel, CHP İzmir İl Başkanlığına Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement