Polis, Hırsızlık Zanlısı Genci Böyle Öldürdü - Son Dakika
Asayiş

Polis, Hırsızlık Zanlısı Genci Böyle Öldürdü

Polis, hırsızlık zanlısı genci böyle öldürdü Esenyurt'ta hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan lise öğrencisi Ömer Barış Topkara'nın vurulma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktıİSTANBUL - Esenyurt'ta hırsızlık şüphesiyle gözaltına alındıktan sonra kaçmaya çalışırken polis kurşunuyla ölen...

01.03.2017 12:26

Polis, hırsızlık zanlısı genci böyle öldürdü

Esenyurt'ta hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan lise öğrencisi Ömer Barış Topkara'nın vurulma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı

İSTANBUL - Esenyurt'ta hırsızlık şüphesiyle gözaltına alındıktan sonra kaçmaya çalışırken polis kurşunuyla ölen lise öğrencisi Ömer Barış Topkara'nın vurulma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntüler polis memuru H.D.S. yakaladığı gencin ensesine silahın kabzasıyla vurmaya çalışıyor. Yanlışlıkla silahın ateşlenmesi sonucu Topkara başından vuruluyor.

Esenyurt'ta yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Ömer Barış Topkara, 16 Şubat günü Esenyurt'ta hırsızlık şüphesiyle arkadaşı ile birlikte gözaltına alınmış, kaçmaya çalışan Topkara, polisin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetmişti. Lise öğrencisi gencin vurulma anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.

Görüntülerde kelepçeli iki genç polisten kaçmaya çalışıyor. Bir süre sonra durarak teslim olan iki gencin arkasından yetişen polis memuru H.D.S., elindeki silahın kabzası ile Topkara'nın ensesine vurmak istiyor. Bir anda ateş alan silahtan çıkan mermi, Topkara'nın başına isabet ediyor.

Polis, Hırsızlık Zanlısı Genci Böyle Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Polis, Hırsızlık Zanlısı Genci Böyle Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement