Bu hafta burcunuzu neler bekliyor? - Son Dakika
Astroloji

Bu hafta burcunuzu neler bekliyor?

Bu hafta burcunuzu neler bekliyor?

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu sizler için yorumladı. Bakalım 29 Mart - 4 Nisan haftasında burçları neler bekliyor?

29.03.2021 11:01  Güncelleme: 11:14

KOÇ: Bu dönem aşk ve parayla ilgili fırsatlar sizden yana. Daha önceden arkadaş çevreniz için aldığınız sorumluluklar sayesinde bugün bazı güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle, geçmişten gelen bazı sorunlar nedeniyle tartışabilirsiniz.

BOĞA: Bu hafta sağlığınızla ilgili bir teşhis konulabilir. Duygularınızı güçlü bir şekilde davranışlarınıza yansıtacaksınız. Bazı boğalar yeni bir anlaşma ile terfi edebilirler. Genel olarak evde kalmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Sosyal olacağınız bir hafta. Bekarlar sevgilileriyle ilgili bir gerçeği görebilirler. Geçmişte ektiklerinizi bu hafta biçebilirsiniz. Bu dönem biz değil, bencil olmadan ben olabilmeniz sizin için daha iyi olur.

YENGEÇ: Aile içinde bazı gizlilikler ortaya çıkabilir. Evlilikler ani bir aldatma neticesinde sonlanma aşamasına gelebilir. Bekarlar için; uzak yerden bir kısmet çıkabilir. Bazı öğrenci yengeçler ise, yurtdışında eğitim fırsatı yakalayabilirler.

ASLAN: Turizm, eğitim, hukuk, yurtdışı bağlantılı işlere yoğunlaşacaksınız. Uzak akrabalarla ilişkiler de ön planda olabilir. Geçmişte verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız ve yüzünüz gülecek.

BAŞAK: Kazançlarınızla ilgili bazı belirsizlikler netleşecek. Ek gelir elde edebilir veya kredi çekebilirsiniz. Devam eden rahatsızlığı olanlar operasyon geçirebilirler. Enerjinizi kariyerinize odaklayarak başarılı olacaksınız.

TERAZİ: Burcunuzda gerçekleşen dolunay etkisiyle, herhangi bir konuda tamam mı yoksa devam mı kararı alacaksınız. Bazı evli teraziler aldatıldıklarını öğrenebilirler. Karar vermekte acele etmeyin.

AKREP: Günlük rutinlerle veya sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Hasta olanlar bu hafta iyileşecektir. Çocukla ilgili bir ödeme nedeniyle eşinizle tartışma riski var. Aileniz için aldığınız sorumluluklar takdir görecek.

YAY: Kariyerinizle ilgili bazı kararları netleştirmek isteyebilirsiniz. Ancak beş Nisan sonrasına ertelemeniz daha iyi olacak. Aile içinde aşk ve para konularında bazı yaralayıcı etkiler olsa da, sorunları aşma fırsatı da mevcut.

OĞLAK: Bu hafta yurtdışı, eğitim, turizm ve hukuki konularda netleşmeler ile sonuç alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili yaraları sarma şansınız var. Disiplinli ve sorumlu karakterinizin faydasını göreceksiniz.

KOVA: Gelirlerinizdeki düşüşü telafi edebilirsiniz. Ödemelerinizi kapatacağınız bir hafta. Sorumluluğunu aldığınız her işten istediğiniz sonucu alabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınıza karşı gereğinden fazla özverili olduğunuzu göreceksiniz.

BALIK: Bazı balıklar, evliliklerinde veya ortaklıklarında tamam mı devam mı kararı alacaklar. Bekarlar ise; yakın çevrelerinden biriyle evlilik niyetiyle tanıştırılabilirler. Ancak tanıştırılan kişiyle ilgili acele karar vermemelisiniz.

Son Dakika Astroloji Bu hafta burcunuzu neler bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement