Öfke yönetiminiz Mars burcunuzda gizli - Son Dakika
Astroloji

Öfke yönetiminiz Mars burcunuzda gizli

Öfke yönetiminiz Mars burcunuzda gizli

Hepimizin bildiği 12 esas burcun yanında aslında; irade gücümüz, hareket tarzımız, dayanıklılığımız ve de hayat enerjimiz üzerinde çok daha etkili olan bir konu var: Mars burçları.

13.07.2019 16:28  Güncelleme: 18:42

Mars, özellikle savaşçı yanımızı ve zorluklarla nasıl başa çıktığımızı anlatan bir gezegendir. Cesaret, atılgan olma, motivasyon ve öncülük etme yeteneği de Mars'ın konuları arasına girer. Bizi bu kadar etkileyen Mars burcu konusunu daha yakından inceleyelim.

Öfke yönetiminiz Mars burcunuzda gizli

ÖFKEMİZ ÜZERİNDE ÇOKÇA ETKİLİ BİR GEZEGEN

Mars burcu genel anlamda kişinin savaşma şeklini anlatır. Kişi nasıl mücadele eder, nasıl harekete geçer, nasıl başlatır? Bunlar dolaylı yoldan bizim öfke kontrolümüze kapı açar. Mars burcunuza göre sakinliğiniz, huzur istemeye yatkınlığınız, kalabalık sevip sevmemeniz etkilenir.

Öfke yönetiminiz Mars burcunuzda gizli

ENERJİMİZİ DOĞRU KULLANMALIYIZ

Marsın bulunduğu konum burcumuzu direkt etkiler. Öfke derecemiz, tahammül seviyemiz, hayat kalitemiz Mars burcumuza göre belirginlik gösterir. Bazı günler fazla alıngan ve sinirli oluruz. İşte bu durum gezegenin bulunduğu konumdan ve Mars burcumuzun bu durumdan etkilenmesinden ileri gelir.

Son Dakika Astroloji Öfke yönetiminiz Mars burcunuzda gizli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement