Bakan Ergün Bağcılar'da Dalından Kiraz Yedi - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bakan Ergün Bağcılar'da Dalından Kiraz Yedi

Bakan Ergün Bağcılar\'da Dalından Kiraz Yedi

BASIN BÜLTENİDİR.

16.06.2010 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BASIN BÜLTENİDİR.

Bağcılar Belediyesi nostalji bahçelerinden kiraz bahçesini muhteşem bir programla pikniğe açtı. Geçtiğimiz hafta sonu Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in gezdiği kiraz bahçesindeki pikniğe katılan yüzlerce kişi dalından kiraz yeme imkanı buldu.

Bağcılar Belediyesi, nostalji bahçeleriden kiraz bahçesini pikniğe açtı. Yüzlerce kişi dalından kiraz yeme imkanı buldu. Kirazlı Mahallesi’nde bulunan kiraz bahçesinde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen pikniğe, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Necati Karagöz, Bağcılar Askerlik Şube Başkanı Albay Ufuk Soyarslan, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş, Bağcılar Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Motif Halk Oyunları ekibinin gösteriler yaptığı piknikte konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’ın bir zamanlar bağ ve bahçelerden oluştuğunu ancak zamanla bağ ve bahçelerin ortadan kalktığını hatırlattı. Nostalji bahçeleri fikrinin geçmişi yeniden yaşama amacıyla doğduğunu söyleyen Çağırıcı, “Bu mahalle Kirazlı Mahallemiz ve burada kiraz bahçemizi oluşturduk. Üzüm bağımız ve kayısı bahçemiz var. 22 mahallemizin tamamında bir nostalji bahçesi kurmayı planlıyoruz” dedi.

Programa katılan diğer belediye başkanları ve vatandaşlara kiraz ikramında bulunan Başkan Çağırıcı, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Komşu ilçe belediye başkanları da Başkan Çağırıcı’yı apartmanlar arasında oluşturduğu nostalji bahçelerinden dolayı tebrik etti.

Başkan Çağırıcı program sonunda, katılımcıları, kayısı bahçesinde kayısı, üzüm bağında da üzüm yemeye davet etti.

Kiraz bahçesini, geçtiğimiz hafta sonu Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ziyaret etmişti. Dalından kiraz yiyen ve bahçeyi beğendiklerini ifade eden Bakan Ergün ve Erdem, Bağcılar Belediyesi’ni tebrik ettiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Basın Bültenleri Bakan Ergün Bağcılar'da Dalından Kiraz Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement