Bilişim Eğitim Merkezi'nin İç Mimarlık ve Dekorasyon Akademik Programları ile Siz de Kariyerinize... - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bilişim Eğitim Merkezi'nin İç Mimarlık ve Dekorasyon Akademik Programları ile Siz de Kariyerinize...

Bilişim Eğitim Merkezi\'nin İç Mimarlık ve Dekorasyon Akademik Programları ile Siz de Kariyerinize...

Sahip olduğu eğitim politikası ve birikim ile öğrencilerine "ayrıcalıklı bir  gelecek" sunan Bilişim Eğitim Merkezi, alanında sürdürdüğü "12 başarılı yılın" deneyimini paylaşmaya devam ediyor.

02.05.2012 10:20

Sahip olduğu eğitim politikası ve birikim ile öğrencilerine "ayrıcalıklı bir  gelecek" sunan Bilişim Eğitim Merkezi, alanında sürdürdüğü "12 başarılı yılın" deneyimini paylaşmaya devam ediyor.

Günümüzün değişen dünyasında iç mekan tasarımının önemi artıyor. Tek tip ve standart mekanlar, yerini kişiye özel ve konforlu yaşam alanlarına bırakmaya başlıyor. Mekan tasarımında yaratıcılığına güvenen ve yeteneklerini geliştirmek isteyenlerin hayallerindeki mesleğe kavuşmalarına basamak oluşturacak çok kapsamlı bir akademik programdır. Lise ya da üniversite mezunu olan ve istediği mesleği yapma şansını yakalayamayanların kariyerlerine farklı bir yön çizmeleri için bu kapsamlı eğitimi almaları gerekmektedir.

BEM, İç Mimarlık ve Dekorasyon  Akademik Programlarının tüm eğitim içeriklerini bilgisayar destekli olarak veriyor. BEM'in uzman eğitmen kadrosu ve teknolojik deneyimleri ile tam donanımlı şekilde programdan mezun olma şansına ve farkına sahip oluyorsunuz. Alınan teorik, pratik ve teknolojik eğitimler hem Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifikalarla hem de uluslararası geçerli Adobe, Autodesk ve Microsoft sertifikalarıyla belgelendiriliyor. Eğitimle ilgili daha detaylı bilgi almak için www.bilisimegitim.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Bursa, Ankara, Eskişehir ve Konya Şubelerinde konusunda uzman ve mesleklerinde kariyer sahibi eğitim kadrosuyla hizmet veriyor. Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, Sta4-CAD Yetkili Eğitim Merkezi olan Bilişim Eğitim Merkezi,  uluslararası fiziki standartlara uygun teknik altyapısıyla eğitimlerinde  ilgili yazılımların en güncel versiyonlarını kullanarak  öğrencilerine koşulsuz "Öğretme Garantisi" sunuyor.

Birlikte nice Bilişim'li yıllara…

Detaylı bilgi için;

Işıl Kılıç

isil.kilic@bilisimegitim.com

0 216 550 99 50

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Bilişim Eğitim Merkezi'nin İç Mimarlık ve Dekorasyon Akademik Programları ile Siz de Kariyerinize... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement