Gübretaş Kooperatiflerle Buluştu... - Son Dakika
Basın Bültenleri

Gübretaş Kooperatiflerle Buluştu...

Gübretaş Kooperatiflerle Buluştu...

Gübretaş, 2011 yılının değerlendirmesi için ana hissedarı olan Tarım Kredi Kooperatifleri ile Antalya-Manavgat'ta buluştu.

13.06.2012 15:00

Gübretaş, 2011 yılının değerlendirmesi için ana hissedarı olan Tarım Kredi Kooperatifleri ile Antalya- Manavgat'ta buluştu. Yaklaşık 300 yönetici ve kooperatif yetkilisinin katıldığı toplantıda, 2011 yılında en yüksek gübre satışlarına ulaşan Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği müdürlükleri ve kooperatiflerine Gübretaş tarafından başarı ödülleri de verildi.

Sektörde 60. yılına ulaşan ve 2011 yılını satış miktarı, pazar payı ve ciro rekorlarıyla tamamlayan Gübretaş, Yıllık Değerlendirme Toplantısı için Tarım Kredi Kooperatifleri ile Antalya'da bir araya geldi.

Yoğun bir katılımın olduğu toplantıya Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Teke, Yönetim Kurulu Üyeleri, TKK Merkez Birliği Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, 16 Bölge Birliği Müdürü ve 2011'deki en başarılı 116 kooperatifin yetkilileri ile Gübrtaş yöneticileri olmak üzere yaklaşık 300 kişi katıldı. 2011 yılının değerlendirmesi yapılırken, yeni hedefler de paylaşıldığı toplantıda, 2011 yılında en yüksek gübre satışını yapan Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği müdürlüğü ve kooperatiflere Gübretaş tarafından başarı ödülü ve sertifikaları verildi.

Ödül Töreni'nde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu, "Son yıllarda her açıdan yakaladığı istikrarla satış, pazar payı, ciro, karlılık rekorları kırmayı gelenek haline dönüştüren ve 2011 yılını yeni rekorlarla tamamlayan Gübretaş, 2012 yılında da Türkiye'de 1 milyon 600 bin ton satış hedefliyor. Gübretaş ile Tarım Kredi Kooperatifleri arasındaki sinerjiyi daha da yükseltmek için buluştuğumuz toplantı çok verimli geçti" dedi.

Gübretaş Genel Müdürü Osman Balta ise şirket hakkında bilgi verdikten sonra "Bu toplantımızı şirket olarak özel bir önem verdiğimiz tarımsal üretim merkezlerinden Antalya'da yaptık. Antalya Bölge Müdürlüğümüz bu ay faaliyete başlayacak. Ayrıca önümüzdeki dönem Türkiye Toprak Verimliliği Haritası Projemiz kapsamında Antalya bölgesinde de yoğun bir tarama yapmayı hedefliyoruz. Gübretaş'ın özellikle sıvı toz grubunda geliştirdiği özel ürünler, bölgedeki tarım üreticilerinin verimlilik ve kalite arayışlarına cevap verecektir" dedi.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Gübretaş Kooperatiflerle Buluştu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement