Little Caesars Global'de En Hızlı Büyüyen Beş Pazardan Biri Türkiye - Son Dakika
Basın Bültenleri

Little Caesars Global'de En Hızlı Büyüyen Beş Pazardan Biri Türkiye

Little Caesars Global\'de En Hızlı Büyüyen Beş Pazardan Biri Türkiye

Uluslararası organizasyonun içinde en hızlı gelişim göstermiş beş pazardan biri seçilen Little Caesars Türkiye, bu sene de 15'i yeni nokta olmak üzere toplamda 35 yeni franchise şube açmayı planlıyor.

06.06.2014 15:30

Uluslararası organizasyonun içinde en hızlı gelişim göstermiş beş pazardan biri seçilen Little Caesars Türkiye, bu sene de 15'i yeni nokta olmak üzere toplamda 35 yeni franchise şube açmayı planlıyor.

Türkiye'de karlı yatırımın adresi Little Caesars, yakaladığı başarılı satış grafiği ile Little Caesars globalden özel bir ödül aldı. En fazla satış artışı yakalayan dünyadaki beş ülke arasına giren Little Caesars Türkiye'ye ödülü getiren geçen sene bir önceki yıla oranla yakaladığı yüzde 21'lik satış artışı oldu.

Bu ödül ile uluslararası organizasyonun içinde en hızlı gelişim göstermiş beş pazardan biri olan Little Caesars, yenilenen satış ve pazarlama ekibiyle geçen sene tarihindeki en büyük franchise atağını başlatmıştı.

Şu anda Türkiye genelinde 80'e yakın şubesi ile hizmet veren Little Caesars şubeleşme konusundaki yeni atılımlarını bu sene de sürdürecek. 2014 yılında hem yeni franchise'larla hem de kendi açacağı şubelerle büyüyecek Little Caesars, 15'i yeni nokta olmak üzere toplamda 35 yeni franchise şubesi açacak.

Yakaladıkları başarılı satış grafiklerinde ürünlerinin lezzetinin ve özel kampanyalarının yanı sıra gerçekleştirdikleri şubeleşme atağının çok önemli olduğunu anlatan Little Caesars'ın Pazarlama Direktörü Serhan Algım, "Little Caesars Türkiye olarak günlük üretilen taze hamurumuz, her biri alanında uzman markalardan tedarik edilen malzemelerimiz ile sağlıklı ve kaliteli pizzanın ilk adresi olduk. Tavuk, kanat ve patates de dahil olmak üzere tüm ürünlerimizin fırınlanıyor olması tüketicilerden ve yatırımcılardan ilgi görüyor" dedi.

Little Caesars olarak tüketicinin kampanyalara çok hızlı bir şekilde reaksiyon gösterdiği bir sektör içinde faaliyet gösterdiklerini belirten Algım; "Farklılaşmak ve müşteri ilişkileri yönetimi bu sektörde pazarlamanın en temel noktalarını oluşturuyor. Bizler de çalışmalarımızı sürdürürken franchiseelerimize fayda sağlayacak bir pazarlama iletişimi altyapısı kurmaya özen gösteriyoruz. Özel formüllü ürünlerimizi geliştirirken de, tüketiciye ulaşırken de hem Little Caesars Global'den know-how alıyoruz, hem de Türkiye'de bize vizyon sağlayan çözüm ortakları ile çalışıyoruz. Kampanya tasarlarken hem franchiseeye hem de tüketiciye değer katacak formüller üzerinde duruyoruz. Gerek sahada görev yapan bölge müdürlerimizle, gerekse franchiseelerimizle yaptığımız düzenli eğitim ve toplantılarla yatırımcılarımızla sürekli ilişki kurmaya ve onları geliştirmeye özen gösteriyoruz" dedi.

Anadolu'ya yayılıyoruz…

Hali hazırda başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Bodrum ve Bursa'da faaliyet gösterdiklerini; 2014 büyüme planları kapsamında Tekirdağ, Çanakkale, Edirne, Adapazarı ve genç nüfusun yüksek olan Eskişehir gibi kentlerde de şubeleşmeyi hedeflediklerini anlatan Little Caesars İş Geliştirme Müdürü Barış Memiş ise, "Faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz kentler yanında Antalya, Adana ve Karadeniz illerimizden de büyük talep alıyoruz ve yatırımcılardan gelen talepleri büyük bir titizlikle değerlendiriyoruz. Ön analiz sürecini olumlu geçen adaylar ile işbirliği yolunda ilk adımı atıyoruz.

Little Caesars'a yatırım yapan kişilerin büyük çoğunluğunu Little Caesars lezzetinin tutkunu olanlar oluşturuyor. Little Caesars şubelerinin büyüklüğü 120-180 metrekare arasında değişiyor. Standart bir restoranın anahtar teslim maliyeti ise 220 bin Dolar + KDV. Yatırımın geri dönüşü ortalama 24-36 ay arasında tamamlanıyor" dedi.

Yatırımcıların en fazla satış oranını yakalaması için lokasyon seçimine büyük önem verdiklerini de anlatan Memiş, "Yatırımcılar bizim markamızla çalışmak istediklerini belirttiklerinde kendilerine birkaç lokasyon alternatifi sunuyoruz. Bu alternatifleri bölge satış temsilcilerimizin sahadaki raporlarından, sipariş verilen bölgeler için yapılan analizlerden yaptığımız değerlendirme sonucu oluşturuyoruz. Yer analizi yaparken gelir düzeyinden çok ihtiyaca ve hedef kitlenin tercihlerine göre hareket etmek gerekiyor. Yerleşim birimlerine, iş merkezlerine, öğrenci yerleşiminin sık olduğu mahallelere ve şehir merkezinden uzak yeni lokasyonlara yayılarak markamızı daha güçlü ve yatırımcı için daha karlı bir hale getiriyoruz" dedi.

ABD'nin de en değerli markası…

Little Caesars Türkiye istikrarlı büyümesini sürdürürken bir sevindirici haber de ABD'den geldi. ABD'de yapılan tüketici anketlerine göre Little Caesars 7. kez "Voted Best Value In America – ABD'nin En Değerli Markası" seçildi. Oylamaya katılan ABD'li tüketiciler Little Caesars'ın lezzetine, menü çeşitliliğine, fiyat politikasına ve hizmet kalitesine oy verdi ve Little Caesars liderliğe taşıdı.

Little Caesars yatırım fırsatları ve franchise koşulları hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Little Caesars Global'de En Hızlı Büyüyen Beş Pazardan Biri Türkiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement