Migros Tv, Tavsiye Evi'nde - Son Dakika
Basın Bültenleri

Migros Tv, Tavsiye Evi'nde

Migros Tv, Tavsiye Evi\'nde

Migros TV kreatif ekibi Foisgras Media Kurucusu Aslıhan Sipahioğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Tavsiye Melekleri Migros TV'nin yenilenen yüzüyle tanışma şansı yakaladılar.

29.06.2015 17:29

Migros TV kreatif ekibi Foisgras Media Kurucusu Aslıhan Sipahioğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Tavsiye Melekleri Migros TV'nin yenilenen yüzüyle tanışma şansı yakaladılar. Kampanya Yönetimi Müdürü Sena Şahin, Tavsiye Meleklerine Migros TV içerikleri hakkında neler düşündüklerini sordu. Tavsiye Evi'nde gerçekleşen #iftagram iftar yemeğinde meleklerimize Migros TV'nin birbirinden eğlenceli ve bilgili içerikleri izletildi. Meleklerimiz videolardaki dekorasyondan, anlatıcıların ses tonuna ve web sitesinin tasarımına kadar tüm detayları eksiksiz bir şekilde yorumladı. "Bizlerin amacı gerçek kadınların aktif olarak kullanacağı, yaşayan ve ihtiyaçlara cevap veren bir mecra yaratmak." Diyen Aslıhan Sipahioğlu, Tavsiye Meleklerimizin önerilerini ilham verici buldu.

Meleklerimiz #iftagram yemeğinde Money Club Kart kampanyaları hakkında da daha fazla bilgi edinme şansı buldu. Money Club Kartlarda kişiye özel tanımlanan kampanyalar Tavsiye Meleklerinin ilgisini çekti.

#iftagram iftar yemeği daveti için Tavsiye Evi Mutfağı'nda Migrosa özel bir menu hazırlandı. Etkinlik için hazırlanan yemekler, sadece Migros ürünleri kullanılarak pişirildi. Etkinliğe özel menümüzde Tas Kebabı, Pilav, Gül Böreği, Zeytinyağlı Fasülye, ve Hindistan Cevizli Güllaç vardı.

Tavsiye Meleklerimizin yenilenen Migros TV hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı bulduğu #iftagram iftar yemeği etkinliğimiz oldukça keyifli geçti. Etkinlik sonrasında Tavsiye Meleklerimiz melek duvarı önünde poz vermeyi ihmal etmedi.

Etkinliğimize katılan Meleklerimize Migros'un Ramazan'a özel hazırladığı Bereket Paketi hediye edildi.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Migros Tv, Tavsiye Evi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement