Netex Kablosuz İletişim Çözümlerinde Aruba Networks Distribütörlüğünü Üstlendi - Son Dakika
Basın Bültenleri

Netex Kablosuz İletişim Çözümlerinde Aruba Networks Distribütörlüğünü Üstlendi

Netex Kablosuz İletişim Çözümlerinde Aruba Networks Distribütörlüğünü Üstlendi

Ağ ve iletişim teknolojileri alanında distribütörlüğünü yaptığı ürünlerle sektörün öncü firmalarından biri olan Netex, kurumlara yönelik güvenliği ve yeni nesil çözümleri ön planda tutan, dünya çapında ve Türkiye'de birçok kritik kablosuz ağ...

06.09.2013 11:20

Ağ ve iletişim teknolojileri alanında distribütörlüğünü yaptığı ürünlerle sektörün öncü firmalarından biri olan Netex, kurumlara yönelik güvenliği ve yeni nesil çözümleri ön planda tutan, dünya çapında ve Türkiye'de birçok kritik kablosuz ağ projesine imza atan üretici firma Aruba Networks ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma kapsamında, Türkiye'nin dört bir yanındaki iş ortaklarına Netex güvencesi ile dağıtımı yapılacak Aruba Networks çözümleri arasında; 802.11 a/b/g/n ve yeni nesil 802.11ac standartlı Client Match teknolojili (Aruba Networks Patentli) Access Point'ler, ICSA sertifikalı güvenlik duvarı entegre ve uygulama önceliklendirebilen yeni nesil Controller'lar, entegre uzaktan VPN erişim çözümleri, bağımsız yönetim platformları ve güvenli uç nokta anahtarları yer alıyor.

Netex'in yeni iş ortağı Aruba Networks, Sanal Mobil İşyeri (Mobile Virtual Enterprise - MOVE) teknolojisi ile sektörde fark yaratıyor. MOVE teknolojisi, seyahat halindeki iş adamları, genel müdürlük ve uzak lokasyonlarda çalışanlar ve ziyaretçiler için kablolu ve kablosuz alt yapıları, tek bir kesintisiz ağ erişimi çözümünde birleştiriyor. Uçtan uca görünürlük sağlayan bu altyapı, kullanıcıların nerede olduklarına, hangi cihazı kullandıklarına veya nasıl bir bağlantıya sahip olduklarına bakmaksızın kimlik tanımlamalarına bağlı olarak ağ kaynaklarına güvenli bir şekilde erişmelerini sağlıyor. Kullanıcıların yetkileri ise, Kimlik Tabanlı Güvenlik Erişimi ile düzenleniyor.

Netex Genel Müdürü Emin Kurşun, dünya çapında 15 bin 500 müşteriye hizmet veren Aruba Networks ile imzaladıkları distribütörlük anlaşmasıyla ilgili olarak, "Günümüzde gücünü kanıtlamış bir teknoloji olan kablosuz iletişim ağlarının yakın gelecekte çok daha hızlı bir gelişim ve büyüme göstereceğine inanıyoruz. Bu da teknolojinin sunduğu olanakların artmasına büyük ölçüde katkı sağlayacaktır. Biz de bu doğrultuda Netex olarak alanında uzman ve pazarda lider konumda olan Aruba Networks'ün ürünlerini tüm iş ortaklarımıza dağıtacak olmanın mutluluğunu taşıyoruz" dedi.

2012 yılında kurulan, 130'dan fazla ülkede faaliyet gösteren ve merkez binası Silikon Vadisi'nde olan Aruba Networks'ün Genel Müdürü Bülent Tekkaya ise, anlaşmayla ilgili olarak, "Netex ile imzaladığımız distribütörlük anlaşması, Büyüyen Türkiye organizasyonumuzu bir adım ileri taşımamızı ve artan talebe daha hızlı cevap verebilmemizi sağlayacak. Derin iş hacmine sahip, sektörün tanınmış firmalarından biri olan Netex ile önümüzdeki dönemde önemli ve kritik projelere imza atmayı planlıyoruz" dedi.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Netex Kablosuz İletişim Çözümlerinde Aruba Networks Distribütörlüğünü Üstlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement