Setur'la Nisan Ayında Barselona Tatili - Son Dakika
Basın Bültenleri

Setur'la Nisan Ayında Barselona Tatili

Setur\'la Nisan Ayında Barselona Tatili

Türkiye'nin önde gelen seyahat acentalarından Setur, Nisan ayında seyahat planı olanlar için özel tatil seçenekleri hazırladı.

03.04.2014 18:29

Türkiye'nin önde gelen seyahat acentalarından Setur, Nisan ayında seyahat planı olanlar için özel tatil seçenekleri hazırladı. Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Çarşamba gününe denk gelmesi sebebiyle tatil yapmak isteyen çocuklu aileler için hafta sonu birleştirilerek yapılabilecek bir çok tatil seçeneği bulunuyor.

Setur'un 20 Nisan çıkış 23 Nisan dönüşlü Barselona turu içerisinde Andorra Prensliği ve Salvodar Dali ekstra turları da yer alıyor.

Andorra Prensliği Eksta Turu

Güneybatı Avrupa'da, Pirene Dağları'nda, Fransa ve İspanya arasında 68.000 nüfuslu küçük bir ülke olan Andorra Prensliği, turizm ve vergi cenneti olma özelliğine sahip. Hareketli bir ticaret merkezi olan serbest bölgeyi yılda 10 milyon turist ziyaret etmekte.

Salvodar Dali Ekstra Turu

Dünyanın en özgün ve dahi sanatçısının kendi elleriyle tasarladığı müze, sanata fazla ilgi duymayanları bile kendine hayran bırakıyor. Barcelona'ya 1,5 saat mesafede bulunan Figueras kentinde yeralan müzeyi ziyaret edenler Salvador Dali'nin dehasına hayran kalıyor. Dönüş yolunda ünlü markaların indirimli satış mağazalarının bulunduğu La Roca'da alışveriş için serbest zaman bulunuyor.

Eksta turlara katılmak istemeyenler için serbest zamanlarda Barselona'da gezip görülebilecek yerler arasında Nou Camp Stadyumu, Barselona Akvaryum'u ve Barselona Hayvanat Bahçesi yer alıyor.

Nou Camp Stadyumu

Dünya'nın en köklü kulüplerinden olan Barcelona takımı maçlarını Nou Camp stadyumunda oynuyor. Nou Camp Stadyumu içerisinde mağazalar ve futbol kulübüne ait bir müze bulunmakta. Özellikle futbol meraklıları için mutlaka gezilmesi gereken Nou Camp Stadyumu Barselona'nın en fazla ziyaretçi alan noktalarından bir tanesi.

Barselona Akvaryum

Çocuğunuzla birlikte keyifli vakit geçirebileceğini diğer bir yer ise Barselona Akvaryumu. Avrupa'nın en büyük ikinci akvaryumu okan Barselona Akvaryum'u Port Vell merkezinde, IMAX sinemasının yanında bulunmakta. 1995 yılında açılan akvaryuma içerisinde 8.000 den fazla balık yaşıyor.

Barselona Hayvanat Bahçesi

Barselona'da 7.500 hayvana ev sahipliği yapan Barselona Hayvanat Bahçesi içerisinde aynı zamanda bir bilim müzesi de bulunuyor. Hayvanseverler birçok hayvanı yakından görebilme olanağı buluyor.

Setur'un 23 Nisan yurt dışı turları ile Barselona'ya gitmek isteyenler Setur'un www.setur.com.tr adresinde yer alan web sitesinden detaylı bilgi alabilirler.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Setur'la Nisan Ayında Barselona Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement